Yumei logo
Tip!

Yumei

Yumei is een traditioneel Chinees restaurant waar je zowel voor afhalen en bestellen als ter plekke eten terecht kunt. Het eten wordt op een authentiek Chineze wijze bereid, waar je je vingers bij af likt.

Het traditonele is wat hen onderscheid. Alles word met de hand gemaakt en dit zie je direct terug wanneer de gerechten geserveerd worden. Een paar voorbeelden die je versteldt zullen doen staan zijn Jiaozi, Jian Bing en de handgemaakte noedelsoep. 

Dumplings (Jiaozi)

Chinese Dumplings, ook bekend als Jiaozi, zijn een culinair hoogtepunt en een populaire snack in China. Deze kleine, gevulde balletjes zijn de perfecte combinatie van knapperige pasta en sappige vulling, die samenkomen voor een explosie van smaken en texturen in elke hap. Of je nu houdt van vlees, groenten of zeevruchten, er is een Chinese Dumpling voor ieder wat wils.

Chinese pannenkoeken (Jian Bing)

Chinese Pannenkoeken, ook bekend als Jian Bing, zijn een populaire street food in China.
Deze heerlijke pannenkoeken worden snel gebakken op een speciaal soort grill, wat resulteert in een knapperig resultaat. In het restaurant kun je genieten van deze veelzijdige en lekkere snack. Proef bij hen de Chinese pannenkoeken en ontdek waarom ze zo populair zijn in China.

Handgemaakte noedelsoup

In het restaurant bieden ze de ultieme ervaring met hun heerlijke handgemaakte noedelsoup. Gemaakt met zorgvuldig geselecteerde, verse ingredienten en met de grootste zorg gekookt, onze noedelsoup is niet alleen verfrissend en smakelijk, maar ook vol van voedingswaarde. Beleef de ultieme noodlerituelen en proef deze heerlijke handgemaakte noedelsoup vandaag nog!

Bestel direct > 

Is dit jouw bedrijf, maar klopt er iets niet?
Stuur een locatie in