Theater Castellum
Advertorial Kunst en Cultuur

Alles over de start van het nieuwe theaterseizoen

Het programma is klaar, de brochure wordt gedrukt en Castellum maakt zich op voor de verkoop van een nieuw en bruisend theaterseizoen. Er mag alvast verklapt worden dat Waylon, Peter Pannekoek en Van der Laan & Woe in 22/23 naar Castellum komen en er staat nog veel meer moois op stapel...

Overzicht belangrijke data:

Vanaf 10 juni: Brochure verschijnt
Vrijdag 10 juni: Voorstellingen online zichtbaar, nog niet te koop
Zondag 12 juni 15:30 uur: Seizoenspresentatie
Zondag 12 juni 17:30 uur: Start online verkoop voor VIPs
Donderdag 16 juni 10:00 uur: Start online verkoop voor iedereen
Vrijdag 17 en zaterdag 18 juni 12:00 - 16:00 uur: Kaartverkoop via balie theaterkassa

Brochure seizoen 22/23

De brochure verschijnt vanaf vrijdag 10 juni. Vanaf dat moment is de brochure op te halen tijdens de openingstijden van de kaartverkoopbalie.

Nieuwe programma online

Vanaf vrijdag 10 juni 10:00 uur zijn alle voorstellingen van het nieuwe seizoen zichtbaar op de website van Castellum. Echter, deze zijn dan nog niet te boeken!

Seizoenspresentatie

De feestelijke bekendmaking van het programma vindt plaats op zondag 12 juni, aanvang 15:30 uur. Inclusief tips, muzikale voorproefjes en een vleugje cabaret. Verzekerd zijn van een plekje? Kaarten zijn te koop via de website.

Start kaartverkoop VIPs

VIPs van seizoen 22/23 mogen gratis naar de seizoenspresentatie en kunnen direct na afloop online kaarten bestellen. Ook VIP worden? Aanmelden kan via deze link.

Start reguliere kaartverkoop

Vanaf donderdag 16 juni om 10:00 uur kan iedereen online kaarten bestellen. Kaartverkoop via de balie van de theaterkassa is mogelijk op vrijdag 17 en zaterdag 18 juni van 12:00 - 16:00 uur.


Meer nieuws

Blog Opinie gisteren 19:59

MINERVA Doekje voor het bloeden

De menstruatiemotie heeft het natuurlijk gehaald in de Alphense gemeenteraad. Oftewel er komt een pilot op middelbare scholen om gratis maandverband en tampons te verstrekken.

Politiek gisteren 17:26

Algemene Beschouwingen deze keer niet erg spannend

Voor het vaststellen van de begroting voor het komende jaar hebben de Alphense politieke partijen hun mening gegeven in de Algemene Beschouwingen. Donderdag 30 juni hebben de meeste fractievoorzitters hun mening gegeven.

Advertorial JA in de Horeca gisteren 17:13

Julia (19) zegt JA in de Horeca: “Wijn is mijn nieuwe passie geworden”

Al een jaar vind je Julia (19) in de bediening bij Wijnbar&Zo. Met veel plezier laat zij gasten kennismaken met de lekkerste wijnen. “Eigenlijk ben ik een soort personal assistant, want ik sta altijd klaar voor de gasten. Ik voel aan wat ze nodig hebben en bezorg ze een gezellige tijd. Het leukste is als ik ze kan verrassen!”

Blog Fase 2, lees je mee?! gisteren 16:41

Brick by brick

Steen voor steen is het laatste huis in het rijtje gesloopt. Afgepeld als een ui. Tijdens de sloop van het laatste huis heb ik de hele dag in de stress gezeten omdat ik aan het werk was (dus niet thuis). Gelukkig is alles goed gegaan.

Politiek plein gisteren 15:58

Toekomstvisie voor De Werf als broedplaats

Dit jaar nog komt er een toekomstvisie voor De Werf, waarin het uitgangspunt is opgenomen dat de locatie de functie van creatieve broedplaats moet hebben. Dat was de strekking van de overgenomen motie van GroenLinks tijdens de vergadering van de gemeenteraad van Alphen aan den Rijn op 30 juni.