Castellum
Advertorial Kunst en Cultuur

CinePlus keert terug in Castellum!

Vanaf donderdag 3 februari is het weer mogelijk om in Castellum te genieten van CinePlus. CinePlus is de ideale gelegenheid om midden op de dag samen met andere filmfans te genieten van speciaal geselecteerde kwaliteitsfilms, met een gratis kopje koffie of thee en wat lekkers. Een voordelig en gezellig filmuitje!

Bij de eerste CinePlus van dit jaar op donderdag 3 februari is de romantische film ‘Wild Mountain Thyme’ te zien: een ode aan de liefde en het idyllische plattelandsleven in Ierland. Aanvang 13:30 uur Kaarten voor CinePlus op donderdag 3 februari a.s. om 13:30 uur zijn vanaf nu te koop via de website.

CinePlus in Castellum; een filmuitje vol plussen!

CinePlus is een regelmatig terugkerend evenement. Elke eerste donderdag van de maand en elke derde dinsdag van de maand organiseert Castellum de ideale filmmiddag in de bioscoop. Om te beginnen is er een topfilm te zien en daar wordt vooraf een kopje koffie/thee en iets lekkers bij geserveerd. CinePlus vindt altijd ‘s middags plaats, wat betekent dat het rustig is in de bioscoop en dat de film voor het donker wordt afgelopen is. Het geluid van de film wordt iets minder hard gezet dan normaal en tijdens de inloop en uitloop staat het zaallicht wat langer aan. De bioscoop is voor iedereen goed bereikbaar en ter plekke staan medewerkers klaar om te helpen waar nodig en er voor alle bezoekers een fijne bioscoopervaring van te maken. Een ticket voor dit filmuitje is € 8,50 per persoon.

Compleet aanbod

Naast CinePlus vertoont Castellum wekelijks een afwisselend programma films, zoals West Side Story, House of Gucci en Agatha Christie’s Death on the Nyle. Het complete programma staat op www.theatercastellum.nl.


Meer nieuws

Werken vandaag 16:53

Vacatureoverzicht: de nieuwste vacatures van week 12

Op zoek naar een nieuwe uitdaging? Hier kan Alphens.nl jou bij helpen! Op onze vacaturepagina vind je vacatures in allerlei branches. Een overzicht van het aanbod dat er de afgelopen week bij is gekomen, check je hier. 

Advertorial Vrijwilliger vandaag 15:24

Word jij vrijwilliger bij de dierenambulance? “Het is leuk, leerzaam én zinvol!”

Van gewonde egels en uit het nest gevallen jonge vogels tot aan verdwaalde huiskatten en ernstig verzwakte zwanen – als vrijwilliger bij Dierenambulance Alphen aan den Rijn kom je van alles tegen. Het werk is zeker niet altijd even makkelijk, maar aan positiviteit is nooit gebrek. En dat komt vooral door de waardering en voldoening die alle vrijwilligers ervaren.

Milieu en duurzaamheid vandaag 14:01

Geen grap: vanaf 1 april statiegeld op blikjes

Lege blikjes van bijvoorbeeld bier of cola is een veel voorkomende vorm van zwerfafval. Daarom zal vanaf 1 april statiegeld worden ingevoerd op blikjes. Eerder werd dit al gedaan met kleine plasticflesjes. Waar je je lege blikjes vanaf 1 april kan inleveren lees je hier.

Advertorial Horeca vandaag 09:27

Tot en met april voordelig smullen van de beste Argentijnse spareribs bij El Caballo

Argentijns vlees dat écht uit Argentinië komt, en dan ook nog eens van de beste kwaliteit. Dat krijg je bij Argentijns restaurant El Caballo. Heb jij al trek in spareribs? Dan heeft het restaurant goed nieuws. Vanaf maandag 27 maart tot en met eind april eet je hun Argentijnse spareribs voor een nóg betere prijs.