Algemeen

Cools zoekt buddies voor de G-klasse stijldansgroep

Bij Cools Dance & Events is elke dinsdagavond tijd en ruimte voor mensen met een verstandelijke beperking om te stijldansen. De dansschool uit Alphen aan den Rijn is nu met spoed op zoek naar buddies voor de groep.

Om de dansers een leuk dansjaar te kunnen geven, zoeken eigenaren Gudo en Suzan Cools per direct extra vrijwilligers voor de G-klasse stijldansgroep. Nog niet alle dansers die zich voor dit seizoen hebben opgegevens zijn namelijk van een buddy voorzien.

"We zoeken vrijwilligers die de dansers willen begeleiden met de dansstijlen", vertelt Suzan Cools. "Mocht je ervaring hebben met stijldansen, wellicht in het verleden een cursus gevolgd, is een pré maar geen must. Je leert de dansstijlen namelijk vanzelf tijdens de danslessen."

De lessen vinden elke dinsdagavond plaats van 19.00 tot 20.15 uur aan de Wilhelminalaan 17 in Alphen. Bij interesse kan men een mailtje sturen naar administratie@dansenleren.nl of bellen naar 0172-474741.


Zelf een leuk nieuwsbericht? Whatsapp ons!
Stuur een nieuwsbericht in

Meer nieuws

MINERVA Polderen
Blog Opinie 23 aug. 2019 19:55

MINERVA Polderen

De provincie Zuid-Holland heeft dan eindelijk ook een nieuwe coalitie. Als een van de laatste in Nederland. Net als elders zijn hier een paar kunststukjes uitgehaald om Forum voor Democratie eruit te houden.