Alle Hens

Feestelijke afsluiting van de Alphens Restaurantweek bij Alle Hens

Tijdens deze speciale zomereditie van de Alphens Restaurantweek kun je oergezellig dineren bij Alle Hens. Extra leuk: op zondag 30 augustus sluit het restaurant de laatste avond feestelijk af met live muziek van Mike Green!

Met maar liefst vier gangen op de menukaart ben je bij Alle Hens tijdens de Alphens Restaurantweek in voor een gezellige avond. De gerechten zijn lekker en kakelvers, en met de sfeer zit het in het oergezellige café ook wel goed. Als afsluiting van de Alphens Restaurantweek zorgt Alle Hens voor een extra leuke avond: op zondag 30 augustus geniet je van het meergangendiner met live muziek van Mike Green. Hij zal nummers zingen van onder andere Neil Diamond en Elvis.

De menukaart

Als voorafje kun je kiezen voor een ossenhaas carpaccio op een bedje van een mix van rucola, kappertjes, Parmezaanse kaas. Het gerecht wordt helemaal afgemaakt met Balsamico, pittenmix en een mini broodje. Daarnaast kun je ook kiezen voor champignons in ’t pannetje met gebakken uitjes, prei, knoflook, spek en een mini broodje. Vervolgens krijg je een verfrissende spoom van sorbetijs voorgeschoteld, waarna het tijd is voor het hoofdgerecht.

Kies bijvoorbeeld voor een botermalse kogelbiefstuk in ’t pannetje, geserveerd met eigen braadjus, champignons, ui, spek en kruidenboter. Een andere optie is varkenshaas in ’t pannetje met een garnituur van gebakken ui, champignons, knoflook en paprikasaus. Liever vis? Ga dan voor het tongfilet in ’t pannetje. De twee stuks tongfilet worden geserveerd met een garnituur van mosselen en garnalen, met gebakken ui en prei in kruidenboter. Alle hoofdgerechten worden geserveerd met Vlaamse Frieten, gemengde salade en diverse soorten mayonaise. Zin in meer? Dan kun je diverse bijgerechten bijbestellen.

Als afsluiter van de avond kun je genieten van een van de heerlijke desserts. Hierbij heb je de keuze uit de enige echte ‘Dame Blanche’, of crème Brulee met rode vruchten en room. Eet je vegetarisch? Ook aan jou heeft Alle Hens gedacht! Vraag het aan de bediening en Alle Hens zoekt samen met jou naar een heerlijk alternatief. Wil jij je extra in de watten laten leggen? Kom dan met een ‘even’ aantal personen genieten van het menu. Dan krijg je van Alle Hens, per twee personen, één fles huiswijn naar keuze.

Genieten van dit heerlijke menu onder het genot van live muziek? Reserveer dan snel op www.alphensrestaurantweek.nl. Hier kun je ook de menukaarten en andere deelnemers terugvinden.


Meer nieuws

Politie gisteren 18:55

Politie arresteert Alphenaren voor witwassen en drugshandel

Op dinsdagochtend 27 oktober heeft de politie drie Alphenaren aangehouden. Twee Alphenaren (34 en 35) zijn aangehouden als hoofdverdachten op verdenking van witwassen en handel en productie in softdrugs. De andere Alphenaar (22) is aangehouden als medeverdachte. 

Onderwijs gisteren 18:24

Lyceumleerlingen komen voor het eerst in het nieuwe schoolgebouw

Een feestelijke dag voor leerlingen van het Groene Hart Lyceum in Alphen. Zij mochten op dinsdag 27 oktober namelijk voor het eerst kennis maken met hun nieuwe school. Alle leerjaren volgden apart van elkaar een programma op school om het gebouw te leren kennen. Woensdag is de eerste echte lesdag in het nieuwe schoolgebouw.

Advertorial Horeca gisteren 17:49

Bedrijfskerstdiner wordt spectaculaire Drive Thru

Alfreds heeft iets unieks bedacht. Normaal gesproken hebben zij in de decembertijd veel bedrijven die bij hen de kerstdiners en kerstborrels boeken. Dit jaar wordt dat toch even anders, dus daar moest een nieuw en uniek idee voor komen: de Alfreds Drive Thru!

Politie gisteren 17:22

Jongens fietsen over straat met ‘coronabanner’

Het was een merkwaardig gezicht toen politieagenten zaterdagnacht drie jongens in de Planetenbuurt zagen fietsen. Zij hadden namelijk een banner met daarop de coronaregels bij zich.