Productiehuis Alphen / Lisenka l'Ami
Advertorial Toneel

Kerstvoorstelling Scrooge! is nu al een groot succes!

De kerstvoorstelling 2019 Scrooge! door Productiehuis Alphen is afgelopen weekend voor het eerst gespeeld in het theater van Parkvilla. Het was een fantastisch weekend, waarin het complimenten regende voor de spelers en voor iedereen die achter de schermen aan de productie heeft meegewerkt.

Vrijdag, zaterdag en zondag was het Parktheater goed gevuld. Productiehuis Alphen speelde vrijdag voor gasten van onder meer de Voedselbank en het Maatjesproject. Zaterdag was de première van Scrooge! en zondag was er een middagvoorstelling, beide voorstellingen waren volle bak. Voor het komende weekeinde zijn voor vrijdagavond, zaterdagavond en zondagmiddag nog kaarten te reserveren via Parkvilla.nl/theater. Kerstavond is bijna vol en Tweede Kerstdag is uitverkocht.

Op Facebook werden direct al veel complimenten achtergelaten. Zo schreef een bezoeker: "Gisteren geweest en het was weer fantastisch! Vooral het liedje dat direct start bij het tweede deel, kippenvel, en het lied van Tim en zijn moeder, pfff." Een andere bezoeker: "Wat een geweldig mooie voorstelling was dit. Een echte kerstspecial met een lach en soms brok in je keel. Petje af, PA." Een van de zaalwachten merkte op: "Een bijzondere voorstelling die met begeestering werd gespeeld! De reacties waren erg positief! Fijn dat ik dit als zaalwacht mee mocht maken."

De reacties waren precies zoals het productieteam had gehoopt. Het publiek werd meegezogen in het verhaal, had zo af en toe een flinke brok in de keel en kon gelukkig ook lachen om de grappige momenten. Na afloop waren er vooral veel complimenten voor de liedjes en de choreografie. Mitchell Vreeswijk schreef de liedjes, maar speelt ook een mooie rol als neef Fred. De choreografie is van tweede regisseur Lianne Loos, die als klein meisje bij Productiehuis Alphen op het toneel stond en inmiddels aan een professionele carrière als regisseur is begonnen.

Op het toneel staan: Bibi van der Kraan, Denia Tönjes, Ebi Verbeek, Felíz van den Nieuwendijk, Floor Groep, Isa Blauw, Jacqueline Hogenes, Jan Laman, Linh Kortmann, Madelief Rijnbeek, Manou Valentijn, Mitchell Vreeswijk, Renee van Eerden, Radboud Tuin, Roy Merkelijn, Sara Hijzen, Svengard Sonneveldt, Teimen de Kort, Tessel Janssen, Tobias Schansman en Tristan Ridder. De kinderen in de cast spelen afwisselend.


Zelf een leuk nieuwsbericht? Whatsapp ons!
Zelf een leuk nieuwsbericht? Whatsapp ons!
Stuur een nieuwsbericht in
Stuur een nieuwsbericht in

Meer nieuws

Verkeer en vervoer vandaag 11:17

Alle boeren verzamelen op Oranje Nassausingel

Op woensdagochtend 19 februari verzamelden meerdere boeren zich op de Oranje Nassausingel in Alphen. Dit om met zijn allen naar Den Haag te gaan, waar de boeren vandaag opnieuw protesteren.

Gemeente vandaag 09:50

Waar hangt het college van Alphen aan den Rijn uit?

Het college van de gemeente Alphen aan den Rijn gaat regelmatig op pad. Ben jij benieuwd waar het college de komende periode allemaal bij aanwezig is? Bekijk hier de bezoeken van deze week.

Gemeente vandaag 09:02

Drie ton voor fietsonderzoeken en fietsprojecten

Het college van burgemeester en wethouders stelt € 300.000 beschikbaar voor fietsonderzoeken en fietsprojecten. Hierbij wordt onder andere geld uitgetrokken om fietsers veiliger over de Afrikalaan, Amerikalaan en de Magazijnweg in Alphen te kunnen laten rijden, waar nu regelmatig ongelukken gebeuren.

Advertorial Overige gisteren 17:16

Acht tips voor een goede LinkedIn foto

Een goede LinkedIn profielfoto is tegenwoordig ontzettend belangrijk voor jouw (online) reputatie. Dit is namelijk het eerste wat een werkgever of klant ziet op LinkedIn of andere social media. En natuurlijk wil je dan wel een goede (eerste) indruk maken. Wil je zelf een goede LinkedIn foto maken met je telefoon? Nikki Hoff van Studio86 geeft je hier graag tips voor!