Productiehuis Alphen / Lisenka l'Ami
Advertorial Toneel

Kerstvoorstelling Scrooge! is nu al een groot succes!

De kerstvoorstelling 2019 Scrooge! door Productiehuis Alphen is afgelopen weekend voor het eerst gespeeld in het theater van Parkvilla. Het was een fantastisch weekend, waarin het complimenten regende voor de spelers en voor iedereen die achter de schermen aan de productie heeft meegewerkt.

Vrijdag, zaterdag en zondag was het Parktheater goed gevuld. Productiehuis Alphen speelde vrijdag voor gasten van onder meer de Voedselbank en het Maatjesproject. Zaterdag was de première van Scrooge! en zondag was er een middagvoorstelling, beide voorstellingen waren volle bak. Voor het komende weekeinde zijn voor vrijdagavond, zaterdagavond en zondagmiddag nog kaarten te reserveren via Parkvilla.nl/theater. Kerstavond is bijna vol en Tweede Kerstdag is uitverkocht.

Op Facebook werden direct al veel complimenten achtergelaten. Zo schreef een bezoeker: "Gisteren geweest en het was weer fantastisch! Vooral het liedje dat direct start bij het tweede deel, kippenvel, en het lied van Tim en zijn moeder, pfff." Een andere bezoeker: "Wat een geweldig mooie voorstelling was dit. Een echte kerstspecial met een lach en soms brok in je keel. Petje af, PA." Een van de zaalwachten merkte op: "Een bijzondere voorstelling die met begeestering werd gespeeld! De reacties waren erg positief! Fijn dat ik dit als zaalwacht mee mocht maken."

De reacties waren precies zoals het productieteam had gehoopt. Het publiek werd meegezogen in het verhaal, had zo af en toe een flinke brok in de keel en kon gelukkig ook lachen om de grappige momenten. Na afloop waren er vooral veel complimenten voor de liedjes en de choreografie. Mitchell Vreeswijk schreef de liedjes, maar speelt ook een mooie rol als neef Fred. De choreografie is van tweede regisseur Lianne Loos, die als klein meisje bij Productiehuis Alphen op het toneel stond en inmiddels aan een professionele carrière als regisseur is begonnen.

Op het toneel staan: Bibi van der Kraan, Denia Tönjes, Ebi Verbeek, Felíz van den Nieuwendijk, Floor Groep, Isa Blauw, Jacqueline Hogenes, Jan Laman, Linh Kortmann, Madelief Rijnbeek, Manou Valentijn, Mitchell Vreeswijk, Renee van Eerden, Radboud Tuin, Roy Merkelijn, Sara Hijzen, Svengard Sonneveldt, Teimen de Kort, Tessel Janssen, Tobias Schansman en Tristan Ridder. De kinderen in de cast spelen afwisselend.


Heb je een nieuwtje? Whatsapp ons!
Heb je een nieuwtje? Whatsapp ons!
Stuur een nieuwsbericht in
Stuur een nieuwsbericht in

Meer nieuws

Horeca gisteren 17:24

Domper voor De Zeeger: restaurant moet minimaal drie weken sluiten

Dat horecagelegenheden vanaf vandaag om 22:00 uur de deuren moeten sluiten was een teleurstelling voor de branche, maar Restaurant de Zeeger krijgt te maken met een nog grotere domper. Omdat zij op een commercieel sportcomplex gevestigd zijn, moeten zij de deuren vanaf 18:00 uur voor minimaal drie weken sluiten.

Politiek gisteren 16:36

Project aquathermie Planetenbuurt krijgt EU-subsidie

De pilot om een deel van de Planetenbuurt met water te verwarmen, is succesvol. Inmiddels is via de provincie Zuid-Holland een EU-subsidieaanvraag gedaan en deze is gehonoreerd. Tien gemeenten nemen deel aan het project.

Politiek gisteren 15:17

Alphense horecaterrassen mogen hele winter open

In het kader van de coronamaatregelen, waardoor onder meer de horecaondernemers zwaar zijn getroffen, is het gebruik van terrassen in de zomer versoepeld. Burgemeester Liesbeth Spies meldt dat de terrasvergunningen de hele winter zullen gelden.