Advertorial Alphense Fijnproevers

Nog twee weken wachten tot Alphense Fijnproevers

Over precies twee weken is het zover. De start van Alphense Fijnproevers. Een maand waar je in tien verschillende Alphense restaurants kunt genieten van een speciaal meergangendiner onder het genot van livemuziek.

Alphense Fijnproevers is een nieuw concept met maar liefst tien deelnemende restaurants uit Alphen aan den Rijn. De deelnemende restaurants bieden tijdens deze maand een speciaal meergangenmenu aan voor € 25, € 30 of € 35. En om de avond compleet te maken zorgen de vele talenten die Alphen rijk is voor livemuziek.

Deelnemende restaurants

De hele maand november kun je van zondag tot en met donderdag ’s avonds dineren bij één van de deelnemende restaurants voor een aangename prijs. Deze restaurants zullen hun uiterste best doen om jouw smaakpapillen te verrassen.

De volgende restaurants nemen deel aan Alphense Fijnproevers: De Beren, Maggie Blue, Koeien en Kaas, ‘s Molenaarsbrug, Tamarinde, Grand Cafe Eight, Berlijn aan den Rijn, Bon Bini, Is Morus en Brasserie de Alphense Burgemeester.

De deelnemende restaurants hebben inmiddels hun speciaal voor Alphense Fijnproevers samengestelde menu’s bekend gemaakt. De verschillende artiesten zijn druk bezig met de voorbereidingen om deze smakelijke, muzikale avond voor iedereen tot een genot te maken.

Ben jij er ook bij?

Op alphensefijnproevers.nl kun je alle menu’s en artiesten bekijken en direct een tafel reserveren voor een culinaire en muzikale avond. Er zijn maar een beperkt aantal plekken per avond beschikbaar.

Wil jij er zeker van zijn dat je jouw favoriete artiest in jouw lievelingsrestaurant kunt bewonderen?

Reserveer direct


Meer nieuws

Oud Alphen gisteren 16:54

Oud Alphen: De Raadhuisstraat

De Raadhuisstraat, de straat waar het kantoor van Alphens.nl nu staat, is genoemd naar het oude raadhuis van de voormalige gemeente Aarlanderveen. Na eeuwenlang vergaderd te hebben in herbergen als de Vergulde Wagen kreeg de toenmalige gemeente Aarlanderveen in de 19e eeuw een eigen raadhuis.

Advertorial Theater gisteren 15:41

Ronald Goedemondt komt naar Castellum

Goed nieuws: Ronald Goedemondt speelt momenteel zijn achtste avondvullende cabaretprogramma. Overal is hij tot en met december 2022 uitverkocht. Castellum heeft het echter voor elkaar gekregen dat hij op zondag 19 maart 2023 zijn voorstelling ‘Met knielende knikjes’ speelt voor het Alphense publiek. De kaartverkoop start op 13 december om 13:00 uur.

Politiek plein gisteren 14:29

Inbreng ChristenUnie in debat over begroting

Op 3 november 2022 werd in de gemeenteraad de begroting voor 2023 besproken en het beleid dat hiermee gevoerd zal gaan worden. Dit beleid is samengevat in het uitvoeringsprogramma 'Zichtbaar en dichtbij' van de coalitiepartijen. Aan dit debat leverde de ChristenUnie-fractie een inhoudsvolle bijdrage.

Feestdagen gisteren 13:12

Laat je vuurwerkafval ophalen op 2 januari 2023

Van het aftelen tot 00:00 uur en vuurwerk afsteken naar vuurwerkafval waar je niet zo veel mee kan. Voor het opruimen van dit vuurwerkafval wordt door de gemeente Alphen aan den Rijn een oplossing bedacht.

Limesjaar 2022 gisteren 11:58

ROMEINEN Rantsoenen

Het Romeinse leger zorgt normaal gesproken goed voor haar manschappen. Maar dat is niet altijd even gemakkelijk. De commandant moet voor voldoende rantsoenen zorgen en dat is zelfs in vredestijd een behoorlijke klus.

Advertorial Horeca gisteren 10:37

Dit jaar een unieke kerst bij restaurant Bon Bini

Restaurant Bon Bini in de Hooftstraat in Alphen aan den Rijn komt dit jaar met een uniek concept. Op eerste kerstdag 2022 kun jij bij Bon Bini, in samenwerking met de chef, zelf jouw kerstdiner samenstellen.