Josh Walet

‘Op vakantie’ bij Wet ’n Wild tijdens de Alphens Restaurantweek

De Alphens Restaurantweek vindt dit najaar plaats van 26 oktober tot en met 5 november. Ook deze editie halen de deelnemende restaurants alles uit de kast om je smaakpapillen te verwennen. Martin Kalkhoven vertelt wat gasten van Wet ‘n Wild kunnen verwachten.

Wet ’n Wild is een restaurant, gelegen aan de Zegerplas. “Dat is wat ons zo bijzonder maakt. Je waant je hier op vakantie, zo aan het water”, vertelt Martin Kalkhoven, eigenaar van Wet ’n Wild. Daarnaast is het een heel divers restaurant. Van een kopje koffie drinken na een rondje meer lopen tot aan een diner met de hele familie: alles is mogelijk bij Wet ’n Wild.

Daarnaast is het ook mogelijk om vegetarisch te eten bij Wet ’n Wild. Dat is precies waar deze restaurantweek om draait: het overgrote deel van de gerechten op de menukaarten bij de restaurants is vegetarisch. Ook Wet ‘n Wild vindt duurzaamheid belangrijk. “We proberen hier bij alle restaurants zo goed mogelijk op te letten om ook ons steentje bij te dragen. Zo letten we goed op de hoeveelheden die we koken om voedselverspilling te beperken”, vertelt de restauranteigenaar.

Lavasteen

Wat Alphenaren van Wet ’n Wild kunnen verwachten tijdens de Alphens Restaurantweek? “We hebben een speciale lavasteen waar je je eigen gerecht op kan grillen. Hiermee onderscheiden we onszelf van andere restaurants”, aldus Martin. Daarnaast serveren ze gerechten zoals uiensoep en pasta arrabbiata. Heb jij al trek gekregen?

Reserveer direct >


Meer nieuws

Evenement vandaag 09:42

Mis het niet: Scoor nu je tickets voor het ultieme Lekker Hollands feest!

Op zaterdag 22 juni is het tijd voor een fantastisch Hollands feest met topartiesten! Kom langs en geniet van een dag vol Nederlandse gezelligheid en muziek. Tickets zijn nu beschikbaar, maar wees er snel bij, want de pre-order tickets zijn al uitverkocht! Voor vroege vogels is er een speciale Hollandse deal voor slechts €19,95!

Sport gisteren 16:11

Opening buurtsportvereniging Kerk en Zanen

Op 3 juli vindt van 14:00 – 16:00 uur de opening van de buurtsportvereniging in Kerk en Zanen plaats. Een buurtsportvereniging is een plek waar inwoners elkaar kunnen ontmoeten en samen kunnen bewegen. De vereniging wordt georganiseerd door en met inwoners in de wijk.

Werken gisteren 12:59

Vacatureoverzicht week 24: nieuwste vacatures

Op zoek naar een nieuwe uitdaging? Hier kan Alphens.nl jou bij helpen! Op onze vacaturepagina vind je vacatures in allerlei branches. Een overzicht van het aanbod dat er de afgelopen week bij is gekomen, check je hier.