Grand Café Eight

Poffertjes met een koninklijk tintje bij Grand Café Eight

Ben jij op zoek naar een lekkere zoete versnapering op Koningsdag? Zoek dan niet verder, want bij de Eight Drive van Grand Café Eight kun je terecht voor heerlijke poffertjes, uiteraard in een speciaal koninklijk jasje.

Op Koningsdag kun je bij Grand Café Eight terecht voor heerlijke Hollandse poffertjes bij de Drive Thru poffertjeskraam. Voor 8 poffertjes betaal je € 3,85 en voor 16 poffertjes betaal je € 7. De poffertjes worden geserveerd met roomboter en feestelijke oranje poedersuiker.

Uiteraard kun je ook een verkoelend ijsje bestellen. Eén bol ijs kost € 1,25, 2 bollen ijs kost € 2. Een halve liter ijs kost € 6,50 en voor een ijskoffie betaal je € 3,50. Een toefje slagroom is ook mogelijk, dan betaal je € 0,50 extra.

Je kunt op Koningsdag van 12:00 tot 20:30 uur terecht bij de Drive Thru van Grand Café Eight.

Eet jij liever een warme maaltijd? Kijk voor alle mogelijkheden op https://www.alphensrestaurantweek.nl/index.html.

poffertjes eight koningsdag.jpg


Zelf een leuk nieuwsbericht? Whatsapp ons!
Zelf een leuk nieuwsbericht? Whatsapp ons!
Stuur een nieuwsbericht in
Stuur een nieuwsbericht in

Meer nieuws

Natuur en recreatie gisteren 14:21

Park Zegersloot: "een visitekaartje voor Alphen"

Veel Nederlanders slaan dit jaar een reis naar het buitenland over en gaan in plaats daarvan dit jaar op vakantie in eigen land. Park Zegersloot heeft de afgelopen jaren war veranderingen ondergaan en is nu helemaal klaar voor Nederlandse vakantiegangers. Wethouder Kees van Velzen geeft een rondleiding. 

Calamiteiten gisteren 13:24

Traumahelikopter landt bij PI Alphen

Diverse hulpdiensten waren deze zaterdagmiddag aanwezig bij de Penitentiaire Inrichting (PI) in Alphen. Ook de traumahelikopter was ter plaatse. 

De Heerlijkheid van Alfen gisteren 13:09

De Heerlijkheid van Alfen: het oudste huis van Alphen

Het project ‘De Heerlijkheid van Alfen’ maakt de geschiedenis van Alphen aan den Rijn weer zichtbaar en beleefbaar. In de achttiende eeuw werd Alphen geroemd om haar schoonheid. Petrus Plemper schreef in 1714 dat Alphen ‘als diamant in goud gezet, voor Dorpkoningin kan speelen; binnen en buiten gestoffeerd zijnde met zulk eene majesteit van veldzieraaden, en watervermaaklijkheeden, dat men te dien opzigte, nauwelijks zijns gelijk zou vinden.

Gemeente gisteren 11:44

Denk mee over de Noordrand

Wil jij meedenken over de ontwikkeling van de Noordrand? Registreer je voor 8 juli en doe mee met de online participatie.