Grand Café Eight

Poffertjes met een koninklijk tintje bij Grand Café Eight

Ben jij op zoek naar een lekkere zoete versnapering op Koningsdag? Zoek dan niet verder, want bij de Eight Drive van Grand Café Eight kun je terecht voor heerlijke poffertjes, uiteraard in een speciaal koninklijk jasje.

Op Koningsdag kun je bij Grand Café Eight terecht voor heerlijke Hollandse poffertjes bij de Drive Thru poffertjeskraam. Voor 8 poffertjes betaal je € 3,85 en voor 16 poffertjes betaal je € 7. De poffertjes worden geserveerd met roomboter en feestelijke oranje poedersuiker.

Uiteraard kun je ook een verkoelend ijsje bestellen. Eén bol ijs kost € 1,25, 2 bollen ijs kost € 2. Een halve liter ijs kost € 6,50 en voor een ijskoffie betaal je € 3,50. Een toefje slagroom is ook mogelijk, dan betaal je € 0,50 extra.

Je kunt op Koningsdag van 12:00 tot 20:30 uur terecht bij de Drive Thru van Grand Café Eight.

Eet jij liever een warme maaltijd? Kijk voor alle mogelijkheden op https://www.alphensrestaurantweek.nl/index.html.

poffertjes eight koningsdag.jpg


Heb je een nieuwtje? Whatsapp ons!
Heb je een nieuwtje? Whatsapp ons!
Stuur een nieuwsbericht in
Stuur een nieuwsbericht in

Meer nieuws

Weer in Alphen gisteren 18:27

Alphen kleurt langzaam wit

De eerste sneeuw van het jaar is gevallen. In de loop van de middag dwarrelden de eerste sneeuwvlokken naar beneden en sindsdien kleurt Alphen langzaam steeds witter. En dat levert mooie plaatjes op!

Alphens.nl Magazine gisteren 15:54

Vrijwilliger Willem Versteeg: ‘’Dat virus draag je altijd met je mee’’

Geboren in Den Haag in een familie waar vrijwel iedereen in dienst was van de telefoondienst. Zijn lidmaatschap van een toneelvereniging bracht hem eigenlijk naar Alphen en voetbaldier als hij was zocht hij, omdat hij zaterdag werkte, een zondagsclub. Zo kwam hij bij Alphense Boys. De rest is geschiedenis. Dit is het verhaal van Willem Versteeg, een vrijwilliger pur sang.

Coronavirus in Alphen gisteren 11:45

Dit zijn de regels rondom quarantaine

Weet jij hoe het nu ook alweer zit met quarantaine? Wanneer ga je in quarantaine en wat kun je doen als je thuis moet blijven? Hier staat het nog allemaal een keer op een rijtje.

Alphens.nl Magazine gisteren 10:21

Eigenaren Proto hebben vertrouwen in de toekomst

In de nacht van 26 op 27 juni 2020 sloeg het noodlot toe: een brand en de daarop volgende blus-actie verwoestten een groot deel van het monumentale pand waarin restaurant Proto is gevestigd. De eigenaren, de Griekse broers Nikos en Alexandros Baloumis, voelden de grond onder hun voeten wegvallen, maar zijn nu vooral optimistisch: “We hebben een succesvolle formule en komen in 2021 alleen maar sterker terug!”