Josh Walet
Advertorial Alphens Magazine 2022

Verkeersschool Kassem geeft nu ook motorrijlessen

Van auto naar motor en straks ook nog de bromfiets: Verkeersschool Kassem breidt uit! Om leerlingen het gehele traject aan te kunnen bieden, geeft Verkeersschool Kassem sinds kort motorrijlessen en binnenkort ook bromfietslessen, zoals eigenaar Mimoun Kassem al vanaf het begin ambieerde.

Mimoun zette 10 jaar geleden Verkeersschool Kassem op. Inmiddels heeft hij 4 auto’s op de weg rijden. En sinds kort ook 2 motoren van Verkeerschool Kassem. “Een mooie aanvulling”, vindt Mimoun. “Vanaf het begin is het al mijn ambitie om niet alleen lessen voor de auto aan te bieden, maar ook voor de motor. We zijn een verkeersschool en dat willen we ook uitdragen, dus daar sluit het geven van motorrijlessen goed op aan.”

Veel vraag naar motorrijlessen

Dat motorrijlessen nu aan het aanbod zijn toegevoegd, zal bij veel oud-leerlingen van Verkeersschool Kassem in de smaak vallen. “In 10 jaar tijd heb ik een groot klantenbestand opgebouwd. Wat ik de afgelopen paar jaar merkte is dat de leerlingen die toen hun rijbewijs hebben gehaald, nu in een nieuwe fase van hun leven zijn beland. Zij zijn eraan toe om hun motorrijbewijs te halen. Daarvoor belden ze mij, maar keer op keer moest ik ‘nee’ verkopen.”

Dat vond Mimoun niet passen bij het beeld wat hij met zijn verkeersschool wil uitdragen. “Als je zo vaak die vraag krijgt moet je daar gewoon iets mee doen.” Zo gezegd, zo gedaan, en de ambitie van Verkeersschool Kassem stopt daar niet. “We willen het aanbod compleet maken. Op korte termijn voegen we daarom ook rijlessen voor de bromfiets aan ons aanbod toe. We kunnen onze leerlingen straks dus het volledige traject aanbieden: van de bromfiets tot de auto en de motor. Dat we leerlingen straks ook in een andere categorie en andere fase van hun leven kunnen begeleiden, is heel gaaf.”

Rijvaardigheidstrainingen

Verkeersschool Kassem is er niet alleen voor hen die nog hun rijbewijs moeten halen, maar ook voor wie al in bezit is van een rijbewijs! “Wegens allerlei redenen kunnen (auto)rijders vooralsnog moeite ervaren met verschillende handelingen, waaronder (file)parkeren, op de snelweg of in een drukke stad rijden, en nog een hele reeks aan overige rijvaardigheden.” Om die reden biedt Verkeersschool Kassem ook met succes rijvaardigheidstrainingen aan.

Wil je als werkgever veilige en meer zelfverzekerde verkeersdeelnemers van jouw werknemers maken? Ook voor jou biedt Verkeersschool Kassem trainingen aan, dus neem snel contact op!

Dit artikel is eerder verschenen in de elfde editie (december 2022) van het Alphens.nl Magazine. Heb je het magazine niet ontvangen? Je kunt een exemplaar ophalen op ons kantoor aan de Raadhuisstraat 211.


Meer nieuws

Politie en handhaving gisteren 15:55

Politie waarschuwt tegen ‘Gossip Girl’ accounts in de Week Tegen Pesten

Deze week is het de Week Tegen Pesten. De Alphense politie stelt een chat open om over pesten te kunnen praten. Zeker nu er ook ‘Gossip Girl’ accounts door heel Nederland opduiken. Scholen in Alphen aan den Rijn waarschuwen leerlingen en ouders van dit fenomeen.

Advertorial Film gisteren 12:51

Deze week te zien in bioscoop Castellum

Heb je geen ticket kunnen bemachtigen voor ‘The Eras Tour’ van Taylor Swift? Geen zorgen, want Theater Castellum vertoont vanaf 13 oktober het concert vier weken lang in de bioscoop! De zangeres verbreekt record na record. Alle concerten waren razendsnel uitverkocht en ook de film veroorzaakte in de VS een stormloop op kaarten.

Gemeente gisteren 11:36

Verkiezingen leggen druk op gemeenten, ministerie neemt maatregelen

Minister Hugo de Jonge heeft onlangs een evaluatie van de provinciale staten- en waterschapsverkiezingen van afgelopen 15 maart aangeboden aan de Tweede Kamer. Hieruit blijkt dat de verkiezingen een zeer grote druk hebben gelegd op gemeenten. Het kabinet neemt maatregelen.