Josh Walet
Advertorial Alphens Magazine 2022

Verkeersschool Kassem geeft nu ook motorrijlessen

Van auto naar motor en straks ook nog de bromfiets: Verkeersschool Kassem breidt uit! Om leerlingen het gehele traject aan te kunnen bieden, geeft Verkeersschool Kassem sinds kort motorrijlessen en binnenkort ook bromfietslessen, zoals eigenaar Mimoun Kassem al vanaf het begin ambieerde.

Mimoun zette 10 jaar geleden Verkeersschool Kassem op. Inmiddels heeft hij 4 auto’s op de weg rijden. En sinds kort ook 2 motoren van Verkeerschool Kassem. “Een mooie aanvulling”, vindt Mimoun. “Vanaf het begin is het al mijn ambitie om niet alleen lessen voor de auto aan te bieden, maar ook voor de motor. We zijn een verkeersschool en dat willen we ook uitdragen, dus daar sluit het geven van motorrijlessen goed op aan.”

Veel vraag naar motorrijlessen

Dat motorrijlessen nu aan het aanbod zijn toegevoegd, zal bij veel oud-leerlingen van Verkeersschool Kassem in de smaak vallen. “In 10 jaar tijd heb ik een groot klantenbestand opgebouwd. Wat ik de afgelopen paar jaar merkte is dat de leerlingen die toen hun rijbewijs hebben gehaald, nu in een nieuwe fase van hun leven zijn beland. Zij zijn eraan toe om hun motorrijbewijs te halen. Daarvoor belden ze mij, maar keer op keer moest ik ‘nee’ verkopen.”

Dat vond Mimoun niet passen bij het beeld wat hij met zijn verkeersschool wil uitdragen. “Als je zo vaak die vraag krijgt moet je daar gewoon iets mee doen.” Zo gezegd, zo gedaan, en de ambitie van Verkeersschool Kassem stopt daar niet. “We willen het aanbod compleet maken. Op korte termijn voegen we daarom ook rijlessen voor de bromfiets aan ons aanbod toe. We kunnen onze leerlingen straks dus het volledige traject aanbieden: van de bromfiets tot de auto en de motor. Dat we leerlingen straks ook in een andere categorie en andere fase van hun leven kunnen begeleiden, is heel gaaf.”

Rijvaardigheidstrainingen

Verkeersschool Kassem is er niet alleen voor hen die nog hun rijbewijs moeten halen, maar ook voor wie al in bezit is van een rijbewijs! “Wegens allerlei redenen kunnen (auto)rijders vooralsnog moeite ervaren met verschillende handelingen, waaronder (file)parkeren, op de snelweg of in een drukke stad rijden, en nog een hele reeks aan overige rijvaardigheden.” Om die reden biedt Verkeersschool Kassem ook met succes rijvaardigheidstrainingen aan.

Wil je als werkgever veilige en meer zelfverzekerde verkeersdeelnemers van jouw werknemers maken? Ook voor jou biedt Verkeersschool Kassem trainingen aan, dus neem snel contact op!

Dit artikel is eerder verschenen in de elfde editie (december 2022) van het Alphens.nl Magazine. Heb je het magazine niet ontvangen? Je kunt een exemplaar ophalen op ons kantoor aan de Raadhuisstraat 211.


Meer nieuws

Advertorial Horeca gisteren 17:09

Vier de liefde bij McDonald's Alphen aan den Rijn

Valentijnsdag. De dag van de liefde. Om die dag te vieren organiseert McDonald's op 14 februari diverse leuke acties. Wil jij weten wat je kan verwachten die dag? Lees dan snel verder.

Politie en handhaving gisteren 16:18

Sorteerbedrijf treft mogelijk explosief aan

Op vrijdagochtend 27 januari werd de politie naar een bedrijf, gespecialiseerd in het sorteren van metalen, aan de Tankval in Alphen aan den Rijn gestuurd. Medewerkers van het sorteerbedrijf hadden hier tijdens werkzaamheden mogelijk een explosief aangetroffen.

Werkzaamheden gisteren 15:24

Dit gaat er gebeuren tijdens de onderhoudswerkzaamheden aan Rijndijk-Oost

Op dinsdag 7 februari starten de werkzaamheden voor het onderhoud aan de Rijndijk-Oost. Tijdens de werkzaamheden zal het gedeelte tussen De Hoorn en het Oostvaartpad afgesloten zijn voor alle gemotoriseerd doorgaand verkeer. Maar wat voor werkzaamheden zullen er uitgevoerd worden?

Politie en handhaving gisteren 14:33

Politie gaat meer controleren op sluipverkeer bij de Oudshoornseweg

Dat je met de auto niet meer vanaf het begin van de Oudshoornseweg naar het eind kan wordt door sommige inwoners als vervelend ervaren. Je moet dan namelijk ‘helemaal omrijden’. Sommige weggebruikers kiezen daarom alsnog voor de korte route over de Oudshoornseweg, wat verboden is.

Advertorial Werken gisteren 13:39

Danny groeit bij Duijvelaar, van stagiair naar productmanager

Danny: “In 1995 deed ik mijn afstudeerproject van de Amsterdamse Scheepvaartschool bij Duijvelaar Pompen. Nu nog een baan; de behulpzame dames van de marketingafdeling van Duijvelaar hebben mij destijds geholpen met het schrijven van mijn sollicitatiebrief. Ik werd aangenomen en ik ben nu productmanager bij Duijvelaar. Maar ik ben daar ooit begónnen als servicemonteur.”

Politie en handhaving gisteren 12:46

Auto-inbraak Kerk en Zanen: dashboard van een BMW verwijderd

In de nacht van maandag 30 op dinsdag 31 januari heeft er een auto-inbraak plaatsgevonden in Kerk en Zanen. De daders gingen niet met lege handen naar huis. Zij hebben het dashboard van de BMW meegenomen.