Josh Walet
Advertorial Alphens Magazine 2022

Verkeersschool Kassem geeft nu ook motorrijlessen

Van auto naar motor en straks ook nog de bromfiets: Verkeersschool Kassem breidt uit! Om leerlingen het gehele traject aan te kunnen bieden, geeft Verkeersschool Kassem sinds kort motorrijlessen en binnenkort ook bromfietslessen, zoals eigenaar Mimoun Kassem al vanaf het begin ambieerde.

Mimoun zette 10 jaar geleden Verkeersschool Kassem op. Inmiddels heeft hij 4 auto’s op de weg rijden. En sinds kort ook 2 motoren van Verkeerschool Kassem. “Een mooie aanvulling”, vindt Mimoun. “Vanaf het begin is het al mijn ambitie om niet alleen lessen voor de auto aan te bieden, maar ook voor de motor. We zijn een verkeersschool en dat willen we ook uitdragen, dus daar sluit het geven van motorrijlessen goed op aan.”

Veel vraag naar motorrijlessen

Dat motorrijlessen nu aan het aanbod zijn toegevoegd, zal bij veel oud-leerlingen van Verkeersschool Kassem in de smaak vallen. “In 10 jaar tijd heb ik een groot klantenbestand opgebouwd. Wat ik de afgelopen paar jaar merkte is dat de leerlingen die toen hun rijbewijs hebben gehaald, nu in een nieuwe fase van hun leven zijn beland. Zij zijn eraan toe om hun motorrijbewijs te halen. Daarvoor belden ze mij, maar keer op keer moest ik ‘nee’ verkopen.”

Dat vond Mimoun niet passen bij het beeld wat hij met zijn verkeersschool wil uitdragen. “Als je zo vaak die vraag krijgt moet je daar gewoon iets mee doen.” Zo gezegd, zo gedaan, en de ambitie van Verkeersschool Kassem stopt daar niet. “We willen het aanbod compleet maken. Op korte termijn voegen we daarom ook rijlessen voor de bromfiets aan ons aanbod toe. We kunnen onze leerlingen straks dus het volledige traject aanbieden: van de bromfiets tot de auto en de motor. Dat we leerlingen straks ook in een andere categorie en andere fase van hun leven kunnen begeleiden, is heel gaaf.”

Rijvaardigheidstrainingen

Verkeersschool Kassem is er niet alleen voor hen die nog hun rijbewijs moeten halen, maar ook voor wie al in bezit is van een rijbewijs! “Wegens allerlei redenen kunnen (auto)rijders vooralsnog moeite ervaren met verschillende handelingen, waaronder (file)parkeren, op de snelweg of in een drukke stad rijden, en nog een hele reeks aan overige rijvaardigheden.” Om die reden biedt Verkeersschool Kassem ook met succes rijvaardigheidstrainingen aan.

Wil je als werkgever veilige en meer zelfverzekerde verkeersdeelnemers van jouw werknemers maken? Ook voor jou biedt Verkeersschool Kassem trainingen aan, dus neem snel contact op!

Dit artikel is eerder verschenen in de elfde editie (december 2022) van het Alphens.nl Magazine. Heb je het magazine niet ontvangen? Je kunt een exemplaar ophalen op ons kantoor aan de Raadhuisstraat 211.


Meer nieuws

Evenement vandaag 09:42

Mis het niet: Scoor nu je tickets voor het ultieme Lekker Hollands feest!

Op zaterdag 22 juni is het tijd voor een fantastisch Hollands feest met topartiesten! Kom langs en geniet van een dag vol Nederlandse gezelligheid en muziek. Tickets zijn nu beschikbaar, maar wees er snel bij, want de pre-order tickets zijn al uitverkocht! Voor vroege vogels is er een speciale Hollandse deal voor slechts €19,95!

Sport gisteren 16:11

Opening buurtsportvereniging Kerk en Zanen

Op 3 juli vindt van 14:00 – 16:00 uur de opening van de buurtsportvereniging in Kerk en Zanen plaats. Een buurtsportvereniging is een plek waar inwoners elkaar kunnen ontmoeten en samen kunnen bewegen. De vereniging wordt georganiseerd door en met inwoners in de wijk.

Werken gisteren 12:59

Vacatureoverzicht week 24: nieuwste vacatures

Op zoek naar een nieuwe uitdaging? Hier kan Alphens.nl jou bij helpen! Op onze vacaturepagina vind je vacatures in allerlei branches. Een overzicht van het aanbod dat er de afgelopen week bij is gekomen, check je hier.