WINNEN: een waardebon van € 30 voor een diner bij Grieks Restaurant Olympia

Alphens.nl bestaat deze week 10 jaar en daarom pakken we uit met toffe winacties. Dit keer mogen wij drie waardebonnen ter waarde van € 30 weggeven voor een heerlijk diner bij Grieks Restaurant Olympia.

Bij Olympia kun je terecht voor een sfeervolle en culinaire avond vol met heerlijk Grieks eten. Geniet de hele week door van een heerlijk driegangendiner of het à la carte menu, of kom op dinsdag, woensdag of donderdag smullen van onbeperkt Griekse tapas. 

Wat kun je winnen?

Een waardebon van Grieks Restaurant Olympia. De waarde bedraagt € 30. Deze prijs wordt 3x weggegeven. Zo geniet je van een heerlijke Griekse avond!

Wat moet je hiervoor doen?

Om kans te maken op een van de waardebonnen moet je dit bericht op Facebook liken, delen en in een reactie laten weten met wie jij graag wil genieten van een heerlijk diner. 

Deze winactie loopt tot maandag 28 juni. Diezelfde dag maken we ook de winnaars bekend. Houd Alphens.nl dus in de gaten.

Bekijk alle jubileumacties van Alphens.nl op: Alphens.nl/winacties

Winnaars

Jolanda Heemrood, Monique van der Haven en Jenny van Koll hebben gewonnen, gefeliciteerd!


Heb je een nieuwtje? Whatsapp ons!
Heb je een nieuwtje? Whatsapp ons!
Stuur een nieuwsbericht in
Stuur een nieuwsbericht in

Meer nieuws

Advertorial Evenementen vandaag 17:56

Vikingen veroveren Museumpark Archeon tijdens Hemelvaartweekend

De Vikingen komen tijdens het Hemelvaartweekend 26 mei t/m 29 mei voor de 24e keer naar Museumpark Archeon. Net als duizend jaar geleden, brengen zij hun handelswaar mee. Op de Vikingmarkt is dan ook van alles te koop. Bezoek het kampement van de Vikingen en struin langs de marktkramen.

Onderwijs en opvang vandaag 14:52

Alphense scholieren sluiten maatschappelijke stage af met feest

Het afsluiten van je maatschappelijke stage voor school is altijd al een klein beetje feest, maar drie scholieren uit Alphen aan den Rijn namen dit wel héél letterlijk. Als laatste stageopdracht bij Poppodium MAX organiseren zij zaterdag 21 mei hun eerste echte ‘partynight’.