Het Leerplein logo

Het Leerplein

Het Leerplein zet zich al sinds 2009 in voor alle leerlingen, van het primair tot wetenschappelijk onderwijs. Ieder jaar zien zij nieuwe leerlingen voorbij komen, met unieke hulpvragen. Van leren plannen met ADHD, tot beter worden in begrijpend lezen met dyslexie en alles daar tussenin: geen vraag gaan zij uit de weg. Met zo’n vijftig enthousiaste en kundige teamleden, kan in alle vakken worden gegeven, op alle niveaus.

Hoog in het vaandel: persoonlijke aandacht! Alleen door goed te kijken naar de leerling met wie er wordt gewerkt, kan er een passend plan worden gemaakt. Dat betekent dus dat er niet wordt gewerkt met standaard testen of leerstrategie-onderzoeken, maar per les wordt gekeken naar de behoeftes van de leerling.

Ouders worden actief betrokken bij de ontwikkelingen van de leerlingen en kunnen bijsturen waar zij dit nodig vinden. Ook neemt Het Leerplein met plezier een stukje contact met de school over, wanneer dit de wens is van de ouders. Dit gebeurt allemaal via WhatsApp, om zo niet nog een wachtwoord te hoeven onthouden maar gemakkelijk updates te krijgen over de leerling.

Is dit jouw bedrijf, maar klopt er iets niet?
Stuur een locatie in