4Sport Training Center logo
Tip!

4Sport Training Center

4Sport biedt Personal TrainingBootcamp, Groepslessen en Fitness aan in Alphen aan den Rijn. Een kleinschalige sportschool waar je je direct thuis voelt. 4Sport typeert zich door een persoonlijke aanpak, laagdrempeligheid en energieke, enthousiaste trainers.

In deze sportschool in Alphen aan den Rijn staat de sporter (jij!) centraal en is het een uitdaging voor de trainers om voor iedereen het beste sportieve resultaat te behalen.

Door het diverse aanbod is er altijd een specifieke manier van sporten die bij jou past. Of je nu meedoet aan een van onze groepslessen of dat je onder persoonlijke begeleiding gaat fitnessen, onze trainers geven jou professionele begeleiding waarbij gelet wordt op jouw doel, houding en inzet.

Daarnaast wordt er samengewerkt met de fysiotherapeuten van Rayer Healthcare (in hetzelfde pand gevestigd) waardoor mensen met lichamelijke klachten ook uitstekend begeleid kunnen worden.

Heb jij moeite om motivatie te vinden om te gaan sporten of lukt het maar niet om jouw gestelde doelen te behalen? Dan is Personal Training iets voor jou! 4Sport heeft meerdere professionele personal trainers die erg gedreven zijn om jou te helpen je sportieve doelen te behalen.

Personal training is een individuele trainingsvorm waarin jij samen met een professionele personal trainer aan de slag gaat om jouw persoonlijke doelen te behalen. Tijdens de trainingen wordt er goed gelet op het aannemen van de juiste houdingen, inzet en motivatie. Jouw personal trainer houdt daarnaast aan de hand van verschillende testen jouw voortgang bij, waardoor je weet hoe je ervoor staat en of je vooruitgaat. Een personal trainer is dus veel meer dan alleen een motivator!

Wil jij samen met je partner, vriend of vriendin of ander sportmaatje aan de slag gaan met één van onze Personal Trainers? Dan is Small Group Training wat voor jullie. Bekijk hier alle mogelijkheden voor Personal Training.

Bootcamp is een full-body work-out die aansluit bij ieder sportniveau. In een uur tijd ga je met een groep aan de slag in de buitenlucht op wisselende locaties. De training bestaat uit combinaties van hardlopen, grondoefeningen, klimmen, samenwerken en oefeningen met lichaamsgewicht.

Door middel van Bootcamp verbeter je je kracht, conditie, spiercoördinatie en explosiviteit. In de les wordt er gebruik gemaakt van attributen zoals autobanden of touwen, maar ook van alles wat er in de omgeving te vinden is (trappen, bankjes, water en dergelijke). Iedere les is anders en dat maakt het leuk en gevarieerd. Doordat de Bootcamp in groepsverband is, zijn de trainingen vaak met iets intenser dan als je individueel traint. Kleine wedstrijdjes, uitdagingen of buddy-oefeningen zorgen ervoor dat de effectiviteit van de training wordt verhoogd.

Bij 4Sport Training Center kun je meedoen aan meer dan zeven buitentrainingen per week! Benieuwd naar het Bootcamprooster en de abonnementsvormen? Bekijk ze hier!

4Sport Training Center heeft een gevarieerd groepslesaanbod. Er worden verschillende lessen aangeboden voor ieder type sporter; jong, oud, beginnende- en gevorderde sporters. Lessen die onder andere worden gegeven zijn: core training, (kick)boksen, HIIT, stay-fit, spinning, yoga, zumba en meer!

Naast het gebruik maken van alle fitness- en cardio apparatuur kunnen 4Sport-leden kosteloos deelnemen aan al deze binnen- en buiten-groepslessen. Klik op deze link voor het groepslesrooster van 4Sport Training Center.

Wil je sfeer proeven bij één van de groepslessen? Dan kun je altijd een gratis proefles mee doen. Aanmelden voor een proefles doe je hier!

4Sport Training Center biedt een aantal standaard abonnementsvormen aan. Daarnaast hebben we regelmatig leuke acties. Neem hiervoor een kijkje op onze website of neem contact met ons op!

Is dit jouw bedrijf, maar klopt er iets niet?
Stuur een locatie in