SV Alphen logo

SV Alphen

Wie zijn wij?

SV Alphen is een schietsportvereniging die inmiddels ruim 60 jaar bestaat. Ze hebben ongeveer 110 leden, zowel meisjes en jongens als dames als heren. Op verschillende avonden en het weekend kun je bij hen je sport beoefenen. Luchtdrukschieten en handboogschieten, als recreatieve als topsport. De trainers brengen, met jouw inzet, je naar een topniveau.

De thuisbasis van SV Alphen is aan de Amerikalaan, Sportpark Kerk & Zanen. In de accommodatie kun je actief je sporten en daarna gezellig met elkaar zijn onder het genot van een drankje. Je kunt bij hen ook deelnemen aan diverse wedstrijden: Onderlinge Competitie, Afdeling Competitie, District Competitie, Open wedstrijden en de NK Daarnaast organiseren zij een eigen Open wedstrijd: het Groene Hart Toernooi, waar rond de 180 schutters uit geheel Nederland hun wedstrijd komen schieten. Met Pasen en Kerst organiseren ze altijd een speciale wedstrijd voor de leden waar leuke prijzen te verdienen zijn.

Interesse?

Kom gerust kennismaken met de handboogsport of luchtdrukschieten. Ga naar de website en vul daar het formulier in. Dan krijg je één van dee begeleiders de uitnodiging om langs te komen. Ze doen dit zodat zee jou de juiste begeleiding met de kennismaking kunnen geven. Langskomen is altijd vrijblijvend. Niet geschoten is altijd mis!

Openingstijden 

MA   19.00 – 22.30  Luchtdrukschieten
DI     19.30 – 22.30   Handboogschieten
WO  19.30 – 22.30  Handboogschieten
DO   19.00 – 23.30  Luchtdrukschieten
ZA    08.30 – 12.00  Handboogschieten
ZO   10.00 – 12.00  Handboogschieten
        13.00 – 15.00  Hunter Field Target
                               Luchtdrukschieten

Is dit jouw bedrijf, maar klopt er iets niet?
Stuur een locatie in