Ruimbaan Uitzendbureau logo
Tip!

Ruimbaan Uitzendbureau

Ruimbaan Uitzendbureau
Ruim 25 jaar geleden ging Ruimbaan van start met een op de Goudse regio gericht uitzendbureau. Maar omdat Goudse werkgevers (dienstverleners met en zonder winstoogmerk, productiebedrijven, retailers en andere handels- ondernemingen) ook elders vestigingen hebben, ontstond al gauw de behoefte om ook een vestiging in Rotterdam te openen en kort daarna in Alphen aan den Rijn. Inmiddels is Ruimbaan doorgegroeid van plaatselijke tot regionale uitzendorganisatie.

Ben je op zoek naar een parttime of fulltime baan voor vast of voor tijdelijk? Schrijf je dan in bij Ruimbaan. Dan maken we, geheel vrijblijvend, een afspraak om persoonlijk kennis te maken en je wensen te bespreken. Zodra we een match hebben zullen we contact met je opnemen en je uitgebreid informeren. Natuurlijk bepaal je uiteindelijk zelf, eventueel na een kennismakingsgesprek of dit voor jou de juiste match is. Met de slogan 'Getting the Job Done - Anders Denken, Anders Werken' vult Ruimbaan op deze manier op een unieke en persoonlijke manier vacatures in. Wij hebben zeer ervaren medewerkers in dienst en daardoor een gedetailleerde kennis van de arbeidsmarkt.

Bezoek onze website voor meer informatie of om je in te schrijven: www.ruimbaan.nl

In 1991 is Ruimbaan opgericht door Marieke Kreuzen en in 1992 is het uitzendbureau gestart aan de Lange Tiendeweg 92 te Gouda. Na jaren bij andere organisaties te hebben gewerkt, was het een logische stap zelfstandig te worden en een eigen bureau te beginnen. Al snel was het heel druk en tot op de dag van vandaag is Ruimbaan in Gouda een begrip. Sindsdien zijn er vestigingen geopend in Rotterdam Alexandrium, Alphen aan den Rijn en Rotterdam Centrum. In 25 jaar is er heel veel veranderd in de uitzendbranche, zo ook bij Ruimbaan. Zo stond vroeger het filiaal blauw van de rook, nu is dat ondenkbaar. Er was geen mobiele telefoon, geen internet. We moesten het doen met een kaartenbak met gegevens van werkzoekenden en bedrijven. We waren met 2,5 fte's ontzettend druk. Wel is het persoonlijk contact gebleven. En dat blijft het leukste onderdeel van ons werk!

Waar wij voor staan
Inmiddels werken 18 intercedenten bij Ruimbaan. Dagelijks zetten zij enkele honderden uitzendkrachten aan het werk. Ze zijn goed opgeleid en hebben jarenlange ervaring. MVO is een begrip binnen onze organisatie. Dat vind je terug in de manier hoe wij met elkaar omgaan en hoe wij naar buiten treden. Ook al zitten we midden in het digitale tijdperk, persoonlijk contact is voor ons het allerbelangrijkste. Uitzendwerk blijft immers mensenwerk. Wij nodigen de sollicitanten uit voor een intakegesprek, zodat we hen goed leren kennen. Doordat wij ook onze klanten goed kennen, kunnen wij zo een goede match maken. Daarnaast zijn we creatief in het bedenken van oplossingen voor werkprocessen binnen organisaties. Waar nodig leiden wij onze mensen op. 25 jaar geleden stond er een artikel in de krant met als hoofdlijn: Ruimbaan flexibel uitzendbureau. Dat zijn wij nog steeds.

Ruimbaan als betrokken partner
In 2009 is Ruimbaan genomineerd voor de Ondernemersprijs Midden-Holland wegens duurzaam ondernemen. Naast algemeen directeur is Marieke Kreuzen ook voorzitter van het B2B event Gouwe Zaken, bestuurslid VNO-NCW RijnGouwe.

Ruimbaan is ervan overtuigd dat iedereen plezier in zijn/haar werk kan hebben. Om goed te kunnen presteren, moet je gewoon helemaal happy zijn met je baan, de werksfeer en je collega’s. Daarom checken we van tevoren grondig of het beoogde werk en de bedrijfscultuur wel bij jou passen. Dat kan alleen als we je persoonlijk kennen en je ons vertelt wat je boeit en waar je krachten liggen.

Wees gerust kritisch
Het ene mens komt eerder optimaal tot ontplooiing in een klein team, de ander vindt een grote organisatie leuker. Ruimbaan houdt daar rekening mee. Prefereer je werk bij een bedrijf dat maatschappelijk verantwoord ondernemen extra zwaar laat wegen, dan brengen wij jou daarmee in contact. De juiste kracht op de juiste plek, daar gaat het ons om. Dus kijken we goed naar opleiding, eventuele blanco plekken in de scholing en ervaring en hoe je die het beste kunt invullen om je marktwaarde en kansen te verbeteren.

Voor alle leeftijden
De maatschappij verandert en Ruimbaan verandert mee. Dit betekent onder andere dat Ruimbaan inmiddels net zoveel jonge mensen (waaronder “starters”) van dienst is, als meer ervaren krachten. Ook mensen die al meer dan 20 jaar aan het arbeidsproces deelnemen, kunnen we vaak naar een interessante nieuwe baan begeleiden.

Veel kans van slagen
De meeste vacatures in onze banenbestanden vallen onder de rubrieken administratief, commercieel, industrieel of technisch. Maar ook in andere branches hebben wij regelmatig vacatures. Zoek je een job in een toeristische, medische of bijvoorbeeld agrarische sector, kom ook dan vooral even praten. Bij ons heb je alle kans van slagen voor fulltime en parttime werk, voor bepaalde en onbepaalde tijd.

Voor een objectief oordeel over de wijze waarop wij functioneren, kunt u natuurlijk het beste met onze opdrachtgevers en uitzendkrachten praten. Op aanvraag geven wij u graag referenties. De meeste inleners waarvoor wij werken, zijn al jaren en soms decennia klant bij Ruimbaan. Dat zegt veel. In de markt staan we bekend om onze gezonde reputatie die weer het gevolg is van onze scherpe selectie van uitzendkrachten en onze responssnelheid. De medewerk(st)ers van Ruimbaan zijn zeer vertrouwd met vele sectoren en kennen daarvan de specifieke behoeften.

Afspraak is afspraak
Wat Ruimbaan u toezegt, wordt altijd nagekomen. Dat deskundig personeel z’n prijs heeft is logisch, maar Ruimbaan verliest nooit uit het oog dat u daarnaast ook betaalbaarheid wilt. Per vacature wordt bekeken waarmee u als ondernemer/werkgever het beste uit bent. Ook als u niet frequent, maar zo af en toe, een beroep op ons doet om bijvoorbeeld piekproblemen te voorkomen of tijdelijk afwezige medewerkers te vervangen.

Is dit jouw bedrijf, maar klopt er iets niet?
Stuur een locatie in