Alrijne Zorggroep Oudshoorn logo
Tip!

Alrijne Zorggroep Oudshoorn

Oudshoorn
Verpleeghuis Oudshoorn maakt deel uit van Rijnland Zorggroep waaronder ook Rijnland Ziekenhuis locaties Alphen aan den Rijn en Leiderdorp, Rijnland Medisch Centrum, Verpleeghuis Leythenrode en Zorgcentrum Noorderbrink vallen.

Rijnland Verpleging en Verzorging, als onderdeel van Rijnland Zorggroep, biedt hoogwaardige zorg op het gebied van complexe, langdurige somatische- en dementiezorg, herstelzorg en revalidatie, dagbehandeling en extramurale verpleeghuiszorg.

Zij willen mensgerichte, veilige en betaalbare zorg bieden op het juiste moment en op de juiste plek. Dit is mogelijk door nauwe samenwerking met Rijnland Ziekenhuis, de verpleeg- en verzorgingshuizen van Rijnland Zorggroep en andere zorgaanbieders in de regio. Deze gezamenlijke verantwoordelijkheid komt tot uiting in de missie, visie en kernwaarden van de organisatie.

‘Wonen in ons eigen dorp' en zoveel mogelijk als thuis. Dat is de visie op kleinschalig wonen binnen Verpleeghuis Oudshoorn. Uitgangspunt is om bewoners een warme, sfeervolle, rustgevende en veilige woonplek te bieden.

Het 'dorp Oudshoorn' telt 22 woningen met elk acht bewoners. Iedereen heeft een eigen slaapkamer. Per woning zijn er twee grote badkamers en een huiskamer met open keuken. De medewerkers verzorgen het huishouden net zoals' thuis' en waar mogelijk helpen de bewoners mee. Er worden boodschappen gedaan in de dorpswinkel, er wordt met elkaar gekookt en samen de was gedaan. De woningen liggen aan straten met belevingsplekken waar van alles te zien, te doen en te beleven is.

Verpleeghuis Oudshoorn maakt deel uit van Rijnland Zorggroep waaronder ook Rijnland Ziekenhuis locaties Alphen aan den Rijn en Leiderdorp en Verpleeghuis Leythenrode vallen.

Is dit jouw bedrijf, maar klopt er iets niet?
Stuur een locatie in