De Adelaars logo

De Adelaars

BSO De Adelaars is een dependance van De Verrekijker bij sportclub De Alphians waar kinderen vanaf ongeveer 8 jaar opgevangen kunnen worden. Op deze fantastische locatie kunnen de kinderen heerlijk buiten spelen, sporten en bewegen, maar ook chillen en gezellig binnen knutselen als ze daar zin in hebben. Junis heeft een eigen ruimte, maar de kinderen kunnen ook in de grote, gezellige en ruime kantine spelen. Ook kunnen wij bij slecht weer gebruik maken van de overdekte sporthal waar de kinderen heerlijk kunnen sporten en bewegen.

De Adelaars zijn open op maandag, dinsdag en donderdag bij de sportlocatie De Alphians na schooltijd tot 18.30 uur. Op woensdag en vrijdag zijn De Adelaars bij De Verrekijker aan de Vroonhoevelaan. In de schoolvakanties maken we van beide locaties gebruik (De Adelaars en De Verrekijker). 

De kinderen die nog niet zelfstandig naar de BSO mogen gaan, verzamelen bij BSO De Verrekijker en vertrekken vanaf daar met pedagogisch medewerkers naar het clubgebouw van De Alphians aan de Amerikalaan. Dit kan zowel lopend als op de fiets. Er zijn ook kinderen die na school met toestemming van de ouders zelfstandig naar de BSO mogen. 

Om 17.35 uur vertrekt er altijd een pendeldienst naar De Verrekijker voor de kinderen die daar broertjes/zusjes hebben zitten. Ouders hoeven op deze wijze maar op 1 locatie hun kinderen te halen. Zin om een keertje bij De Adelaars te kijken? Je bent van harte welkom!

Is dit jouw bedrijf, maar klopt er iets niet?
Stuur een locatie in