Kliniek Alphen logo
Tip!

Kliniek Alphen

Kliniek Alphen is gespecialiseerd in Plastische chirurgie. Alle behandelingen worden uitgevoerd door deskundige, BIG geregistreerde plastisch chirurgen, waarbij gebruik wordt gemaakt van moderne en zeer geavanceerde apparatuur. Je kan hier terecht met vragen over plastische chirurgie zowel voor verzekerde zorg als cosmetische wensen.

Elke arts in de kliniek heeft zijn eigen specialiteit. Naast het team van specialisten kan je bij NCPC Kliniek Alphen rekenen op vakkundig, vriendelijk en ervaren personeel. Tevens wordt er gebruik gemaakt van uitstekend geoutilleerde operatiekamers welke voldoen aan de strengste veiligheidseisen.

Kliniek Alphen stelt persoonlijke begeleiding centraal, zowel voor, tijdens als na de behandeling. Ze garanderen zodoende de zorg én de constante, persoonlijke begeleiding die je verdient. De kliniek kent geen wachttijden en de doorlooptijd wordt door klanten als kort ervaren. Het pand heeft een zeer eigen identiteit, werkt stimulerend en wordt als gastvrij, 'huiselijk' en rustig ervaren. 

Telefonisch bereikbaar

Maandag 09.00 - 17.00 uur
Dinsdag 09.00 - 17.00 uur
Woensdag 09.00 - 17.00 uur
Donderdag 09.00 - 17.00 uur
Vrijdag 09.00 - 17.00 uur
Zaterdag gesloten 
Zondag gesloten

U bent onder behandeling bij NCPC Kliniek Alphen. Deze kliniek levert zorg die verzekerd is en tevens onverzekerde zgn. cosmetische zorg. In het geval uw behandeling wordt vergoed door uw ziektekosten verzekeraar, voert Kliniek Alphen die zorg uit namens de Stichting Nederlands Centrum Plastische Chirurgie. Deze stichting heeft een door het Ministerie van VWS erkende vergunning (WTZi vergunning). Uw arts heeft een contract met deze Stichting om uw zorg uit te voeren.

Ondanks dat de Stichting NCPC met alle Nederlandse zorgverzekeraars prijsafspraken heeft gemaakt, kan het zijn dat de declaratie van uw behandeling niet rechtstreeks bij uw zorgverzekeraar kan worden ingediend. Bijvoorbeeld als u in het buitenland bent verzekerd of omdat uw behandeling vanuit uw aanvullende verzekering wordt vergoed. In die gevallen kunt u wel worden behandeld, maar ontvangt u de factuur zelf. U kunt in de polisvoorwaarden nakijken of u deze factuur zelf kunt indienen bij uw zorgverzekeraar. Om u een indicatie te geven van de kosten die u dan kunt verwachten, worden jaarlijks de zogenaamde passantentarieven bekend gemaakt.

Al uw plastisch chirurgische ingrepen kunnen door ons worden verzorgd. Of het nu gaat om huidafwijkingen, handchirurgie (CTS, dupuytren, ganglion) of cosmetische chirurgie (facelift, borstvergroting, borstlift, borstverkleining, rimpelbehandeling, buikwandcorrecties), wij hebben voor u een plastisch chirurg die hierin gespecialiseerd is.
Met alle ziektekostenverzekeraars hebben wij een contract afgesloten om u te kunnen helpen met verzekerde zorg.

NCPC Kliniek Alphen werkt alleen met in Nederland opgeleide en BIG geregistreerde plastisch chirurgen, die allemaal lid zijn van de Nederlandse Vereniging voor Plastische Chirurgie (NVPC). In NCPC Kliniek Alphen wordt gebruik gemaakt van moderne, zeer geavanceerde apparatuur en wij beschikken over een volledig geoutilleerde behandelkamer welke aan de hoogste kwaliteitseisen voldoen. Een veilig en geruststellend gevoel voor u!

Huidtherapie is een specialisme op zichzelf. Kliniek Alphen heeft een van de meest ervaren huidtherapeuten van Nederland. Hannie Moerkerken heeft een zeer ruime ervaring in nagenoeg alle facetten van het vak. Zij is lid van de Nederlandse Vereniging voor Huidtherapeuten en heeft behalve een jarenlange kennis en kunde van het permanente ontharen ook een uitgebreide interesse in de behandeling van de veroudering van het gelaat. Al sinds jaar en dag maakt zij gebruik van de meest geavanceerde en moderne technieken. Ook in Kliniek Alphen heeft zij de beschikking over lasers voor de meest uiteenlopende behandelingen.

Een voorbeeld van een vooruitstrevende behandeling is de CO2 laser voor Rhinophyma, een specialiteit van Kliniek Alphen. Mannen met deze afwijking zijn zeer blij met de bereikte resultaten en kunnen zich weer normaal vertonen.

Er is een nauw contact tussen de huidtherapeute en de plastisch chirurgen van Kliniek Alphen waardoor u altijd het juiste advies krijgt. Wij maken altijd een specifiek behandelplan om te komen tot een optimaal resultaat. 
Permanent ontharen bij Kliniek Alphen is ook echt permanent. De kwaliteit van de gespecialiseerd opgeleide huidtherapeute, gecombineerd met de juiste lasers voor elk haarpigment, maken dat u veilig, snel en vakkundig wordt geholpen.

Is dit jouw bedrijf, maar klopt er iets niet?
Stuur een locatie in