Kliniek Alphen logo

Kliniek Alphen

Al uw plastisch chirurgische ingrepen kunnen door Kliniek Alphen worden verzorgd. Of het nu gaat om huidafwijkingen, handchirurgie (CTS, dupuytren, ganglion) of cosmetische chirurgie (facelift, ooglid correcties of rimpelbehandeling), wij hebben voor u een plastisch chirurg die hierin gespecialiseerd is.

Met alle ziektekostenverzekeraars hebben wij een contract afgesloten om u te kunnen helpen met verzekerde zorg.

NCPC Kliniek Alphen werkt alleen met in Nederland opgeleide en BIG geregistreerde plastisch chirurgen en huidtherapeuten, die allemaal lid zijn van de Nederlandse Vereniging voor Plastische Chirurgie (NVPC) of de Nederlandse Vereniging voor Huidtherapeuten (NVH). In NCPC Kliniek Alphen wordt gebruik gemaakt van moderne, zeer geavanceerde apparatuur en wij beschikken over een volledig geoutilleerde behandelkamer welke aan de hoogste kwaliteitseisen voldoen. Een veilig en geruststellend gevoel voor u!

Elke arts in de kliniek heeft zijn eigen specialiteit. Naast het team van specialisten kan je bij NCPC Kliniek Alphen rekenen op vakkundig, vriendelijk en ervaren personeel. Tevens wordt er gebruik gemaakt van uitstekend geoutilleerde operatiekamers welke voldoen aan de strengste veiligheidseisen.

Kliniek Alphen stelt persoonlijke begeleiding centraal, zowel voor, tijdens als na de behandeling. Ze garanderen zodoende de zorg én de constante, persoonlijke begeleiding die je verdient. De kliniek kent geen wachttijden en de doorlooptijd wordt door klanten als kort ervaren. Het pand heeft een zeer eigen identiteit, werkt stimulerend en wordt als gastvrij, 'huiselijk' en rustig ervaren. 

Telefonisch bereikbaar

Maandag 09.00 - 17.00 uur
Dinsdag 09.00 - 17.00 uur
Woensdag 09.00 - 17.00 uur
Donderdag 09.00 - 17.00 uur
Vrijdag 09.00 - 17.00 uur
Zaterdag gesloten 
Zondag gesloten
Is dit jouw bedrijf, maar klopt er iets niet?
Stuur een locatie in