Mindfulness Centrum Alphen logo

Mindfulness Centrum Alphen

Het centrum voor mindfulness in Alphen aan den Rijn biedt diverse mindfulness trainingen, verdiepingscursussen en workshops in het Groene Hart. Ben je op zoek naar een mindfulness training voor beginners, meer gevorderden, mindful yoga of zwangerschapsyoga dan biedt Mindfulness Centrum Alphen het beste aanbod.

Wat is Mindfulness?

Mindfulness kun je ook wel mentale conditietraining noemen. Je traint je zelf in opmerkzaamheid zodat je met meer aandacht en bewustzijn in het leven staat. Hierdoor leer je automatische patronen van stress, negatief denken en/of piekeren te doorbreken en kan je meer balans aanbrengen in je leven. Door mentaal fit te worden krijg je meer greep op je leven. Meer weten over mindfulness? Lees dan hier verder.

Wie zijn zij?

Bij het Mindfulness Centrum Alphen weet je zeker dat je kwalitatief goede trainingen volgt. Alle trainers zijn gecertificeerd en lid van de beroepsvereniging. Zij bundelen hun kennis en kunde om je een gevarieerd aanbod van trainingen te bieden. Hiermee onderscheiden zij zich graag van het standaard aanbod. Weten welke trainers er werken bij het centrum voor mindfulness in Alphen aan den Rijn? Kijk dan op de website.

Coronamaatregelen

Bij het Mindfulness Centrum Alphen waarborgen ze alle maatregelen die door de overheid genomen worden. Voorafgaand aan de training ontvangt iedere deelnemer een mail met daarin de speciale aanwijzingen voor een veilig met elkaar samen zijn in het Centrum. Er is voldoende ruimte voor 1,5 meter afstand en het centrum wordt extra schoongemaakt.

Trainingen gaan altijd door! Mochten er toch weer maatregelen vanuit de overheid komen waardoor groepsbijeenkomsten niet meer mogelijk zijn dan gaan hun trainingen toch gewoon door! Zij maken dan gebruik van een heel fijn online programma dat zeer gebruiksvriendelijk is. En waarbij ze ook online de kwaliteit van de training kunnen waarborgen

Is dit jouw bedrijf, maar klopt er iets niet?
Stuur een locatie in