Rijnzate logo

Rijnzate

Rijnzate
ActiVite Rijnzate ligt in het Bospark in Alphen aan den Rijn waar het het hele jaar genieten is. In een rustige omgeving, maar wel in de buurt van winkels en het station.

In de toekomst zullen de bewoners verhuizen naar deelgebied Park van woonservicewijk Nieuwe Sloot. ActiVite, wonenCentraal en de gemeente ontwikkelen hier een modern woonzorgcentrum voor senioren. Naast een aantal ruime zorgappartementen, wordt er een wijkservicecentrum met de nodige voorzieningen op het gebied van zorg en welzijn gerealiseerd. Kijk voor meer

Voorzieningen

Maaltijden
De broodmaaltijden worden dagelijks geleverd uit de keuken. Voor de warme  maaltijd kunt er gekozen worden uit twee menu's. Deze worden dagelijks vers bereid in de keuken van Rijnzate. De maaltijd wordt in het appartement bezorgd.

Activiteiten
Er is iedere dag wel iets te doen in het woonservicecentrum. Het programma is erg afwisselend, zo zijn er bijvoorbeeld creativiteitsmiddagen, wordt er gewandeld of is er film of toneel. Ook wordt er tweemaal per week Meer Bewegen voor Ouderen georganiseerd.

Weeksluiting
Op vrijdagmiddag wordt er een weeksluiting gehouden. De dienst wordt geleid door plaatselijke predikanten.

Is dit jouw bedrijf, maar klopt er iets niet?
Stuur een locatie in