Zorgtalent logo
Tip!

Zorgtalent

Zorgtalent
Zorgtalent is een initiatief van ActiVite en is hét nieuwe flexbureau in de regio Zuid-Holland Noord. Zorgtalent is een combinatie van jarenlange ervaring in de zorg, met de dynamiek van een flexbureau. Zorgtalent werft en selecteert mensen die talent hebben voor zorg en op oproepbasis willen werken. Onze intercedenten hebben ervaring in de zorg en hechten waarde aan een persoonlijke aanpak.

Zorgtalent is het flexbureau van zorgorganisatie ActiVite. Vanuit twee vestigingen in Leiden en Alphen werft Zorgtalent oproepkrachten voor diverse functies in Alphen aan den Rijn, Nieuwkoop/Ter Aar, Kaag en Braassem, Leiden, Leiderdorp, Duin en Bollenstreek en Amstelveen.

Zorgtalent ondersteunt ActiVite met de inzet van flexibele oproepkrachten. Bij Zorgtalent werken intercedenten met gevoel voor de zorg. Zij hechten waarde aan een persoonlijke aanpak.

Openingstijden Leiden

Maandag 09.00 - 17.00 uur
Dinsdag 09.00 - 17.00 uur
Woensdag 09.00 - 17.00 uur
Donderdag 09.00 - 17.00 uur
Vrijdag 09.00 - 16.00 uur
Zaterdag gesloten
Zondag gesloten

Voor de zomerperiode zoeken wij alleen nog Hulpen bij het Huishouden voor de regio’s Amstelveen, Kaag & Braassem, Nieuwkoop en Duin & Bollenstreek (Teylingen, Noordwijk, Noordwijkerhout).

Woon je in deze regio en ben je op zoek naar een leuke vakantie baan, dan nodigen we je van harte uit om nog te solliciteren! Voor alle overige gebieden zijn we inmiddels al voorzien.

Verzorging en verpleging
Voor verzorging en verpleging zijn wij nog op zoek naar medewerkers in het hele werkgebied. Wil jij van de zomer dus in de zorg werken, heb je hiervoor het juiste diploma of volg je een opleiding VP of Geneeskunde, solliciteer dan direct via onze website.

Is dit jouw bedrijf, maar klopt er iets niet?
Stuur een locatie in