Vintage Kilo Pop Up: Square Eight

Unieke stukken voor een prikkie!

Vintage lovers pak je agenda er snel bij, want Square Eight, de grootste vintage per kilo pop up van Nederland, weer neer in de botenloods van De Werf in Alphen aan den Rijn. Dat betekent, dat je unieke stukken kunt scoren voor een prikkie. Betalen doe je, zoals de naam al doet vermoeden, per kilo.

Als je nog niet eerder van dit duurzame concept hebt gehoord: De Vintage Kilo Pop Up van Square Eight is een grote vintage pop-up winkel die van stad naar stad reist, en vintageliefhebbers verblijdt met een uitgebreide collectie van tweedehands kleding, die on-trend en van de hoogste kwaliteit is.

Vintage en tweedehands kleding is momenteel populair bij jong en oud. Het zijn unieke items, waardoor je met vintage kleding een meer unieke eigen stijl creëert. Daarbij komt, dat er ook een groeiende groep is, die bewust tweedehands kleding koopt. Zij vinden het belangrijk om duurzame kleding te kopen, omdat er genoeg kleding op de wereld is. De kledingindustrie is immers de tweede meest vervuilende industrie van de wereld. En helpt het als je tweedehands koopt.

Wil je dit niet missen? Zorg dan dat je je plek claimt, door een ticket te kopen voor een ‘Walk In’ tijd naar keuze. Je zal er zowel kleding als accessoires (leren tassen, sjaals etc.) vinden, die per kilo worden verkocht. Er geldt een vaste prijs van 17,50 euro per kilo. Square Eight brengt minimaal drie ton aan vintage kleding mee en de voorraad wordt de hele dag aangevuld.

Locatie: De werf, Industriweg te Alphen aan den Rijn. Voor meer informatie, kijk op: www.square8vintage.nl 


Zelf een leuk nieuwsbericht? Whatsapp ons!
Stuur een agendapunt in

Meer agendapunten

1 februari 2022 – 31 december 2022 Stichting Gilde Alphen aan den Rijn
Stadswandelingen centrum Alphen a/d Rijn

De stadsgidsen van het Gilde staan het hele jaar voor u klaar om interessante- en leuke verhalen over Alphen te vertellen.

14 februari 2022 – 14 februari 2023 Sagenn Educatie B.V.
Gratis Cursussen

Kosteloos je schrijf-, lees- of rekenvaardigheden verbeteren? Dan ben je bij Sagènn op het juiste adres!

6 april 2022 – 6 juni 2022 Theater Castellum
Comeback atelier verfstreken bij Theater Castellum

Met de expositie Back on Stage beleven de kunstenaars van Atelier Verfstreken een comeback in het theather Castellum. Met Back on Stage zijn zij terug van weggeweest! De prachtige serie schilderijen in de foyer toont hun verwantschap met het theater, de artiesten en podiumkunstenaars aan de bezoekers.

14 april 2022 – 25 juni 2022 Adventskerk
100 jaar geschiedenis Adventskerk te zien op expositie

Al vanaf de start van dit jaar worden er allerlei festiviteiten rondom de 100-jarige verjaardag van de Adventskerk georganiseerd. Op enkele zaterdagen in mei en juni wordt er een bijzondere expositie in de kerk geopend. Deze tentoonstelling vertelt bezoekers het verhaal van 100 jaar kerk en wordt ondersteund door dans- en muziekvoorstellingen. Burgemeester Liesbeth Spies zal de expositie officieel openen op zaterdag 14 mei om 11:00 uur.