WerkVinden Workshop ‘carrièreswitch’

Op 18 mei organiseert Stichting WerkVinden de workshop ‘carrièreswitch’. Deze actuele workshop is voor deelnemers die in hun eigen beroep niet meer aan het werk kunnen of willen en op zoek zijn naar tastbare hulpmiddelen om succesvoller op zoek te gaan naar een passende baan.

Doe nieuwe inspiratie op en kijk met een frisse blik naar de toekomst! Na deze workshop weet je waar nieuwe kansen liggen en heb je een goed beeld van alternatieven op de arbeidsmarkt. Samen kijken we naar een nieuwe toekomst, brengen elkaar op nieuwe gedachten en nieuwe inzichten. Enthousiasme voor elkaars ideeën en een open houding is daarom belangrijk. Joyce Kouroukounis, adviseur bij het Leerwerkloket, verzorgt deze workshop. Het is woensdagochtend 18 mei van 10.00 tot 13.00 uur in de bibliotheek Rijn en Venen, Aarkade 10, Alphen aan den Rijn. Deelname is gratis. Meer informatie en inschrijven via www.werkvindenalphen.nl/agenda.

Stichting WerkVinden

Stichting WerkVinden is een neutrale vrijwilligersorganisatie die werkzoekenden in de regio belangeloos helpt bij het vinden van werk. De hulp van WerkVinden bestaat o.a. uit: lezingen, workshops, informatiebijeenkomsten netwerken/wandelen en individuele begeleiding. Deelname is veelal gratis of soms een kleine bijdrage. Voor meer informatie over ons volledige programma zie onze website www.werkvindenalphen.nl.


Zelf een leuk nieuwsbericht? Whatsapp ons!
Stuur een agendapunt in

Meer agendapunten

1 februari 2022 – 31 december 2022 Stichting Gilde Alphen aan den Rijn
Stadswandelingen centrum Alphen a/d Rijn

De stadsgidsen van het Gilde staan het hele jaar voor u klaar om interessante- en leuke verhalen over Alphen te vertellen.

14 februari 2022 – 14 februari 2023 Sagenn Educatie B.V.
Gratis Cursussen

Kosteloos je schrijf-, lees- of rekenvaardigheden verbeteren? Dan ben je bij Sagènn op het juiste adres!

6 april 2022 – 6 juni 2022 Theater Castellum
Comeback atelier verfstreken bij Theater Castellum

Met de expositie Back on Stage beleven de kunstenaars van Atelier Verfstreken een comeback in het theather Castellum. Met Back on Stage zijn zij terug van weggeweest! De prachtige serie schilderijen in de foyer toont hun verwantschap met het theater, de artiesten en podiumkunstenaars aan de bezoekers.

14 april 2022 – 25 juni 2022 Adventskerk
100 jaar geschiedenis Adventskerk te zien op expositie

Al vanaf de start van dit jaar worden er allerlei festiviteiten rondom de 100-jarige verjaardag van de Adventskerk georganiseerd. Op enkele zaterdagen in mei en juni wordt er een bijzondere expositie in de kerk geopend. Deze tentoonstelling vertelt bezoekers het verhaal van 100 jaar kerk en wordt ondersteund door dans- en muziekvoorstellingen. Burgemeester Liesbeth Spies zal de expositie officieel openen op zaterdag 14 mei om 11:00 uur.

6 mei 2022 – 26 augustus 2022 Dorpshuis Aarlanderveen
Zomeravond Klaverjassen

Klaverjassen in het Dorpshuis van Aarlanderveen.