Inloop voor jongeren die werk zoeken

WerkVinden organiseert op woensdag 20 oktober een inloop voor jongeren die werk zoeken.

Kan jij hulp gebruiken in de zoektocht naar een baan? Op 20 oktober van 11.00 tot 12.30 uur kun je hiervoor bij WerkVinden terecht! De WerkVinden ‘Jongeren Ambassadeur’ (zelf ook een jongere) is dan aanwezig om al jouw vragen te beantwoorden. Deze inloop is gratis en de advisering is neutraal en belangeloos. Winnie Scherpenzeel, onze Jongeren Ambassadeur, zet graag al haar contacten en kennis met de organisaties in Alphen in, om jou de weg te wijzen en op weg te helpen! Dus kom vooral langs op woensdag 20 oktober in Bibliotheek Rijn en Venen (Aarkade 10, Alphen aan den Rijn). Tot dan! 

Stichting WerkVinden 
Stichting WerkVinden is een neutrale vrijwilligersorganisatie die werkzoekenden in de regio belangeloos helpt bij het vinden van werk. De hulp van WerkVinden bestaat o.m. uit: lezingen, workshops, informatiebijeenkomsten netwerken/wandelen en individuele begeleiding. Deelname is veelal gratis of soms een kleine bijdrage. Voor meer informatie over ons volledige programma zie onze website www.werkvindenalphen.nl


Zelf een leuk nieuwsbericht? Whatsapp ons!
Stuur een agendapunt in

Meer agendapunten

31 juli 2021 – 18 december 2021
Wandel mee met Gezond Natuur Wandelen

Wandel gratis mee met Gezond Natuur Wandelen!

6 augustus 2021 – 31 oktober 2021 Bibliotheek Rijn en Venen
Expositie - Kunstproject 'Onderlinge Verbondenheid

In de bibliotheek is er een gigantisch, kleurrijk nest van textiel gemaakt. Dit kunstobject wordt sinds december 2020 gemaakt en is bijna af! Samen met Alphenaren gaan wij Het Nest tijdens een aantal workshops afronden. De expositie omvat het gehele maakproces. Van de eerste schets tot de laatste ingeweven strook.

16 september 2021 – 10 december 2021 Stichting Gilde Alphen aan den Rijn
Stadswandelingen centrum Alphen a/d Rijn

Stadswandelingen door het centrum van Alphen a/d Rijn

22 september 2021 – 22 oktober 2021
Cursus Positief leven start weer!

Cursus Positief leven start 22 september weer!

29 september 2021 – 1 december 2021