Zin in Zondag: De Droom van Edward Tuheteru

Een levendig interview met schrijver en ondernemer Edward Tuheteru over zijn nieuwste boek, ondernemen en over gelukkig zijn met jezelf ook in tijden van corona.

Deze Zin in Zondag gaat over De Droom van ondernemer en schrijver Edward Tuheteru. Eind 2007 gooide Edward na verschillende banen als leidinggevende het roer volledig om. Hij veranderde zijn koers van een baan in de telecomindustrie naar het schrijven van boeken, maken van theater en eigen ondernemingen.

Er wordt gepraat met Edward over deze omslag in zijn leven en welke hobbels hij tegenkwam op zijn pad naar schrijven en ondernemen. Inmiddels heeft hij net zijn derde boek Auw gepubliceerd, over liefdesverdriet en laten zien wie je werkelijk bent. Edward vertelt hoe je echt jezelf kunt zijn en over gelukkig zijn met jezelf, ook in tijden van corona. Benieuwd naar zijn verhaal? Zorg dat je er online bij bent!

Inspirerende verhalen

Tijdens ‘De Droom van ...’ ga ja bij de bibliotheek in gesprek met mensen die hun droom zijn achterna gegaan. Laat je inspireren door mensen die op verschillende manieren naar hun doelen toewerken.

Aanmelden voor de livestream

Je kunt de lezing en voordracht gewoon thuis volgen via de livestream op het YouTube kanaal: Bibliotheek Rijn en Venen. Of meld je aan via: https://rijnenvenen.op-shop.nl/6921/zin-in-zondag-de-droom-van/28-02-2021

Zin in Zondag - voorlopig online

In 2021 organiseert de Bibliotheek een serie culturele en creatieve activiteiten op de zondagmiddag onder de naam Zin in Zondag! Muziek en dans, lezen en literatuur, kunst en cultuur, film en theater... alles komt aan bod. Zodra het weer kan vinden de activiteiten live plaats in Alphen Centrum. Tot die tijd zijn de activiteiten online te volgen via een livestream!

Zin in Zondag wordt mogelijk gemaakt door een financiële bijdrage van Stichting Bon Coeur.


Zelf een leuk nieuwsbericht? Whatsapp ons!
Stuur een agendapunt in

Meer agendapunten

2 juli 2021 – 4 augustus 2021 Sta-art Galerie
Nieuwe expositie galerie Sta-Art

Nieuwe expositie met 8 verschillende kunstenaars

20 juli 2021 – 17 augustus 2021
Cursus Samen Fotograferen

Doe jij mee met de cursus Samen Fotograferen bij Parkvilla?

20 juli 2021 – 13 augustus 2021 Kanovereniging Kromme Aar
Jeugdtraining Alphense Kanovereniging

Alphense Kanovereniging start weer met de jeugdtraining.

26 juli 2021 – 26 september 2021
Bomen- en Plantenwandeling: audiotour door Park Zegersloot

In deze themawandeling neemt Annet Breure je met een audiotour mee door Park Zegersloot. Zet je zintuigen aan en beleef, al kijkend en luisterend, het gebied rondom de Zegerplas op een nieuwe manier!

26 juli 2021 – 30 juli 2021
Het Alphense Summercamp 2021

Ben je tussen 7 en 15 jaar oud? Doe deze vakantie mee met het Alphense Summercamp!

27 juli 2021 om 13:30 – 23:59 Parkvilla