Zin in Zondag: De Droom van Edward Tuheteru

Een levendig interview met schrijver en ondernemer Edward Tuheteru over zijn nieuwste boek, ondernemen en over gelukkig zijn met jezelf ook in tijden van corona.

Deze Zin in Zondag gaat over De Droom van ondernemer en schrijver Edward Tuheteru. Eind 2007 gooide Edward na verschillende banen als leidinggevende het roer volledig om. Hij veranderde zijn koers van een baan in de telecomindustrie naar het schrijven van boeken, maken van theater en eigen ondernemingen.

Er wordt gepraat met Edward over deze omslag in zijn leven en welke hobbels hij tegenkwam op zijn pad naar schrijven en ondernemen. Inmiddels heeft hij net zijn derde boek Auw gepubliceerd, over liefdesverdriet en laten zien wie je werkelijk bent. Edward vertelt hoe je echt jezelf kunt zijn en over gelukkig zijn met jezelf, ook in tijden van corona. Benieuwd naar zijn verhaal? Zorg dat je er online bij bent!

Inspirerende verhalen

Tijdens ‘De Droom van ...’ ga ja bij de bibliotheek in gesprek met mensen die hun droom zijn achterna gegaan. Laat je inspireren door mensen die op verschillende manieren naar hun doelen toewerken.

Aanmelden voor de livestream

Je kunt de lezing en voordracht gewoon thuis volgen via de livestream op het YouTube kanaal: Bibliotheek Rijn en Venen. Of meld je aan via: https://rijnenvenen.op-shop.nl/6921/zin-in-zondag-de-droom-van/28-02-2021

Zin in Zondag - voorlopig online

In 2021 organiseert de Bibliotheek een serie culturele en creatieve activiteiten op de zondagmiddag onder de naam Zin in Zondag! Muziek en dans, lezen en literatuur, kunst en cultuur, film en theater... alles komt aan bod. Zodra het weer kan vinden de activiteiten live plaats in Alphen Centrum. Tot die tijd zijn de activiteiten online te volgen via een livestream!

Zin in Zondag wordt mogelijk gemaakt door een financiële bijdrage van Stichting Bon Coeur.


Zelf een leuk nieuwsbericht? Whatsapp ons!
Stuur een agendapunt in

Meer agendapunten

10 maart 2021 om 10:00 – 12:00 Tom in de buurt
Opkomen voor jezelf

Zelfvertrouwen vergroten en assertiever worden? Geef je op voor de training 'Opkomen voor jezelf'.

13 maart 2021 om 10:00 – 12:00
Digi4All - workshopochtend over online activiteiten

Ontmoeten, spellen spelen, winkelen, creatief bezig zijn: het kan allemaal via internet. Zeker nu is het een goede manier om iemand even te zien of een cadeau te kopen. Wil je ook handiger worden binnen de online wereld? Meld je nu aan voor een van de workshops!

24 maart 2021 – 28 april 2021 Braaf. Pubercoach
Training 'Ik Leer Leren'

Hoe kun jij jouw puber door deze lastige tijd heen helpen?⁠ ⁠

29 maart 2021 om 20:00 – 23:59 Parkvilla