Zin in Zondag: Jet van Vuuren

Thrillerschrijfster Jet van Vuuren vertelt je op 29 mei alles over haar schrijverschap en inspiratiebronnen. De boeken van Jet van Vuuren zijn spannend, toegankelijk en geschikt voor een groot publiek.

Thriller-liefhebbers, opgelet! Thrillerschrijfster Jet van Vuuren vertelt je op 29 mei alles over haar schrijverschap en inspiratiebronnen. De boeken van Jet van Vuuren zijn spannend, toegankelijk en geschikt voor een groot publiek. Ze schrijft thrillers over vrouwen, een tikkeltje verknipte types. 'Ze zouden je buurvrouw of vriendin kunnen zijn, ze moorden, maar nooit zomaar,' legt ze uit.

Jet van Vuuren aan het woord 'Ik heb inmiddels meer dan zestien boeken geschreven, alle boeken zijn laagdrempelig en geschikt voor een groot publiek. Ik ben nu ruim tien jaar schrijver en ieder boek waaraan ik begin, het is weer een nieuw en spannend avontuur waar ik graag over vertel!'

jet van vuuren1.jpg jet van vuuren2.jpg misstap jet van vuuren.jpg

Dubbel genieten Om je uitje compleet te maken heeft ons Grand Café KADE 10 een heerlijke aanbieding voor je! Maar er gebruik van door vooraf te reserveren via: Grand Café KADE 10

Zin in Zondag In 2022 organiseert de Bibliotheek een serie culturele en creatieve activiteiten op de zondagmiddag onder de naam Zin in Zondag! Muziek en dans, lezen en literatuur, kunst en cultuur, film en theater... alles komt aan bod.

Zin in Zondag wordt mogelijk gemaakt door een financiële bijdrage van Stichting Bon Coeur.


Zelf een leuk nieuwsbericht? Whatsapp ons!
Stuur een agendapunt in

Meer agendapunten

1 februari 2022 – 31 december 2022 Stichting Gilde Alphen aan den Rijn
Stadswandelingen centrum Alphen a/d Rijn

De stadsgidsen van het Gilde staan het hele jaar voor u klaar om interessante- en leuke verhalen over Alphen te vertellen.

14 februari 2022 – 14 februari 2023 Sagenn Educatie B.V.
Gratis Cursussen

Kosteloos je schrijf-, lees- of rekenvaardigheden verbeteren? Dan ben je bij Sagènn op het juiste adres!

6 mei 2022 – 26 augustus 2022 Dorpshuis Aarlanderveen
Zomeravond Klaverjassen

Klaverjassen in het Dorpshuis van Aarlanderveen.

14 mei 2022 – 31 juli 2022 Bibliotheek Rijn en Venen
Bijenfoto expositie

Deze expositie geeft een inkijkje in het leven van de bij en leert je van alles over een gezonde leefomgeving voor dit nuttige insect. Het gaat namelijk niet zo goed met de bij. Gelukkig kun je zelf veel doen om een leefbare plek in je tuin of op je balkon te maken voor bijen en andere bestuivers.

2 juni 2022 – 25 augustus 2022
Zomeravondbridge

Zomeravondbridge bij Recreatie Bridge Alphen in de Bron.