Koeien en Kaas logo

Koeien en Kaas

Koeien en Kaas specialiseert zich in vlees- en kaasgerechten uit de regio, maar ook aan de visliefhebber is gedacht. Het bijzondere interieur heeft de sfeer van een ambachtelijke slagerij met veel oog voor detail. De gedeeltelijk bakstenen muren en authentieke balken, in combinatie met het tot in detail uitgewerkte interieur zorgen voor het totaalplaatje als decor voor een perfecte avond uit.

Het paradepaardje van het restaurant is de immense, uit Amerika geïmporteerde broiler, die op een hoge temperatuur het vlees als het ware ‘poft’, waardoor de smaak en het sap van het vlees behouden blijft. Naast het malse vlees, waarbij de gast de keuze heeft uit de lekkerste geselecteerde stukjes rund, is ook de kaasliefhebber bij Koeien en Kaas aan het juiste adres. Met een wisselend assortiment aan Groene Hart kazen is het werkelijk genieten van de streekproducten die Koeien en Kaas aan de gast aanbiedt.

Koeien en Kaas verwelkomt ook haar kleinste gasten. De kinderkaart bevat gerechten die altijd in de smaak vallen; een kleine hamburger, een kippetje of een kroket. Uiteraard geserveerd met echte frieten.

Is dit jouw bedrijf, maar klopt er iets niet?
Stuur een locatie in