Koeien en Kaas logo
Tip!

Koeien en Kaas

Koeien en Kaas specialiseert zich in vlees- en kaasgerechten uit de regio, maar ook aan de visliefhebber is gedacht. Het bijzondere interieur heeft de sfeer van een ambachtelijke slagerij met veel oog voor detail. De gedeeltelijk bakstenen muren en authentieke balken, in combinatie met het tot in detail uitgewerkte interieur zorgen voor het totaalplaatje als decor voor een perfecte avond uit.

Het paradepaardje van het restaurant is de immense, uit Amerika geïmporteerde broiler, die op een hoge temperatuur het vlees als het ware ‘poft’, waardoor de smaak en het sap van het vlees behouden blijft. Naast het malse vlees, waarbij de gast de keuze heeft uit de lekkerste geselecteerde stukjes rund, is ook de kaasliefhebber bij Koeien en Kaas aan het juiste adres. Met een wisselend assortiment aan Groene Hart kazen is het werkelijk genieten van de streekproducten die Koeien en Kaas aan de gast aanbiedt.

Koeien en Kaas verwelkomt ook haar kleinste gasten. De kinderkaart bevat gerechten die altijd in de smaak vallen; een kleine hamburger, een kippetje of een kroket. Uiteraard geserveerd met echte frieten.

Koeien en Kaas is in 2010 ontstaan uit de trots voor Goudse kaas en hun passie voor vlees. Prachtige producten als basis voor oneindig veel gerechten, om over de geweldige combinatie van die twee maar niet te spreken.

De kwaliteit en de pure smaak van het ingrediënt bepalen het eindresultaat. Daarom werken zij alleen maar met topproducten waarvan de herkomst bij hun bekend is, het liefst van boeren uit het Groene Hart.

En als je dan een ambitieuze Chef met een uit Amerika geïmporteerde broiler en Yoder Smoker zijn gang laat gaan, dan weten we dat we alles voor jouw feestmaal in huis hebben.

Kortom, bij Koeien en Kaas proef je passie voor pure smaken!

Is dit jouw bedrijf, maar klopt er iets niet?
Stuur een locatie in