De Beren logo
Tip!

De Beren

Het sfeervolle restaurant van De Beren is te vinden aan het Thorbeckeplein in het welbekende Nutsgebouw. Je kunt er dagelijks genieten van een uitgebreide lunch, borrel of een heerlijk diner voor. Prima geschikt voor grote en kleine gezelschappen.

Met meer dan 30 speciaalbieren, cocktails, mocktails en meer dan lekkere wijnen is het in de zomer prima genieten op het terras.

Vanaf 09:00 uur geniet je volop elke dag! Schuif bij hen aan voor een smakelijk ontbijt, een goede bak koffie met gebak, een gezellig diner of een sfeervolle borrel. Hun keuken is geopend tot 22:00 uur, op donderdag t/m zaterdag borrel je nog langer na tot 23:00 uur. Tot zo!

Verwen jezelf of verras iemand met De Beren Cadeaukaart. Leuk om te geven, nog leuker om te krijgen! De fysieke cadeaukaart is te besteden in al hun restaurants. Ook kun je je cadeaukaart bij alle bezorgrestaurants verzilveren door je bestelling voor bezorging of afhalen via deze website te plaatsen.

De hele tafel vol met de lekkerste gerechten en gewoon de hele avond volop genieten! Dat is precies de bedoeling van hun Dare to Share arrangement. Beginnen jullie met de klassieke loaded nachos? Of verlekkeren jullie je op de loaded sweet potato? Hou je vooral niet in en laat je lekker gaan!

Dit arrangement bestaat uit een compleet avondje uit. Bestel en geniet van 3 Dare To Share gerechtjes per persoon naar keuze. Daarna ontvang je een bioscoopkaartje voor maar 10,-. Dit arrangement geldt voor zowel lunch als diner.

Goodmorning sunshine! Begin je dag goed met een heerlijk ontbijt. Verwen jezelf met bijvoorbeeld Banana Bacon Pancakes, een smaakvolle Açai Bowl, gezonde smoothies of iets anders van hun uitgebreide ontbijtkaart. Reserveren is mogelijk vanaf 09.00 uur en het ontbijt is een absolute aanrader voor jong en oud.

Is dit jouw bedrijf, maar klopt er iets niet?
Stuur een locatie in