GVL Installatietechniek logo
Tip!

GVL Installatietechniek

GVL Installatietechniek is een jong en vooruitstrevend installatiebedrijf dat zich richt op de energietransitie van de toekomst. Ze zijn gevestigd in Ter Aar en werken voornamelijk binnen het “groene hart”.

Hun kennis en interesse ligt vooral bij het verduurzamen van woningen binnen de particulieren markt. Hierbij kan je denken aan zonnepanelen, warmtepompen, airconditioning en CV-ketels. Ze onderscheiden zich door samen met jou te kijken voor de beste (duurzame) oplossing voor jouw woning. Ze verheugen zich erop om samen met jou jouw woning te komen verduurzamen.

Is jouw huidige CV-ketel aan vervanging toe, dan ben je bij GVL Installatietechniek aan het juiste adres. Een CV-ketel zorgt ervoor dat je warm water en een warm huis hebt in de koude maanden van het jaar. Daarnaast zijn de huidige CV-ketels zuiniger en duurzamer dan jouw oude CV-ketel. 

Door een duurzame toevoeging aan de CV-ketel te doen (zoals een hybride warmtepomp) wordt jouw installatie nog duurzamer. Vraag een offerte aan en GVL Installatietechniek komt bij jou langs om vakkundig advies te geven voor een passende installatie in jouw woning. 

Tegenwoordig zijn ze bijna niet meer weg te denken uit het straatbeeld, de zonnepaneel. De zonnepanelen van tegenwoordig wordt steeds geavanceerder en brengt steeds meer stroom op. Waar je voorheen blauwe panelen zag zijn deze ook vaker in “full black” te verkrijgen. Dit geeft een mooiere uitstraling. 

GVL Installatietechniek werkt met micro-omvormers van APsystems. Hierdoor zijn alle zonnepanelen per zonnepaneel uit te lezen. Zo kun je eenvoudig zien wat elk zonnepaneel jou oplevert. GVL Installatietechniek werkt enkel met de beste zonnepanelen en geven jou een passend advies voor jouw woning.

Verduurzaam jouw woning met vloerverwarming

GVL Installatietechniek helpt jou met het verduurzamen van jouw woning doormiddel van de aanleg van vloerwarming. Vloerverwarming is een lage temperatuursverwarming. Met de opkomst van de warmtepomp gaat de vloerverwarming een steeds belangrijke rol spelen in de verduurzaming van jouw woning. Vloerverwarming in combinatie met een (hybride warmtepomp) is dan ook een mooie investering in de verduurzaming van jouw woning. 

Neem contact met GVL Installatietechniek op voor de mogelijkheden met betrekking tot de aanleg van vloerverwarming. 

 

Een airconditioning is ideaal om delen van jouw huis te verkoelen of te ontvochtigen. Tegenwoordig zijn veel airconditioners ook voorzien van een warmtepompfunctie waardoor jouw ruimte ook nog eens duurzaam kan verwarmen. Om deze reden is het een stuk aantrekkelijker geworden om jouw huis te voorzien van een airconditioning die kan koelen, verwarmen en ontvochtigen.

Vraag bij GVL Installatietechniek een offerte aan en jullie kijken samen naar een geschikte oplossing bij jou thuis of op kantoor. 

De afgelopen jaren is de populariteit van de warmtepomp enorm toegenomen. Deze markt heeft een grote ontwikkeling doorgemaakt waardoor het nu een stuk eenvoudiger is om een particuliere woning te voorzien van een warmtepomp. Als we het over verduurzamen hebben is dit een van de manieren om jouw woning te verduurzamen. 

GVL Installatietechniek denkt graag met jou mee om jouw woning zo goed mogelijk te verduurzamen. We bekijken de mogelijkheden bij jou thuis en voorzien jou van een vrijblijvende offerte op maat. 

ISDE Subsidie 
Voor warmtepompen geldt de ISDE (Investeringssubsidie duurzame en energiebesparing) regeling vanuit de overheid. Hier kun je wel 2900 euro mee besparen. Jaarlijks wordt deze “subsidiepot” aangevuld tot 2030. GVL Installatietechniek zoekt voor jou uit welke warmtepomp het beste geschikt is voor jouw situatie.

Reviews 

Jeanine & Nathan
"Glen en zijn team hebben alle oude verwarmingsinstallaties in ons huis in Amsterdam vervangen, een nieuwe cv-ketel geplaatst en vloerverwarming gelegd. Wij hebben de samenwerking als heel prettig ervaren en zouden GvL installatietechniek dan ook 100% aanraden!"
 
Jesse
"Vooraf goed geïnformeerd door Glen over de mogelijkheden. Bewust gekozen voor panelen op zowel Oost als west kant. Goede kwaliteit spullen en app om opbrengst te volgen. Netjes gewerkt door team GVL, aanrader!"

Peter
"Na een goed advies besloten om zonnepanelen te laten plaatsen door GVL installatietechniek. Afspraken voor plaatsen en afwerking door GVL keurig nagekomen. Bedankt Glen en je team voor de nette oplevering. Zeker een aanrader." 
 
 
 
 
Is dit jouw bedrijf, maar klopt er iets niet?
Stuur een locatie in