La Bodega '87 logo
Tip!

La Bodega '87

Eigenaar Dennis van Veen had al jarenlang de droom om zijn eigen wijnspeciaalzaak te openen. Van jongs af aan werkt hij in de horeca en heeft hij een liefde voor wijn ontwikkeld. “Toen ik een keuze moest maken voor een opleiding was dit makkelijk, ik wilde de hotelschool doen”, vertelt Dennis. “Ik heb nooit meer ergens anders dan in de horeca gewerkt.” De ervaring die Dennis heeft opgedaan tijdens zijn loopbaan neemt hij mee naar La Bodega ’87. De klant wordt in de watten gelegd en kan het beste wijnadvies verwachten.

Wil jij meer weten over La Bodega '87? Bekijk dan de verschillende kopjes hieronder en word bekend met het aanbod van deze winkel.

Bij La Bodega ’87 weten ze als geen ander dat het lastig kan zijn om een goede wijn uit te zoeken. Door hun ervaring in de horeca en opleidingen weten zij precies welke wijn bij welke gelegenheid past. Of je nu een wijn zoekt voor bij een vleesgerecht, dessert of uitgebreide lunch. In de winkel in het centrum van Alphen aan den Rijn vind je een groot aanbod van wijnen in verschillende prijscategorieën. Dennis van Veen, eigenaar van wijnspeciaalzaak La Bodega ‘87’, kijkt er naar uit om je te ontvangen in zijn nieuwe winkel. “Nog geen idee wat je als cadeau moet geven? Ik help je graag bij het uitzoeken van een lekkere wijn, daar kan je nog eens mee thuis komen!"

Kijk hier het gehele assortiment.

De definitie van wat een lekkere wijn is, is voor iedereen anders. Sommige mensen prefereren een fruitige jonge wijn en anderen houden meer van vol en krachtig. La Bodega ’87 geeft je dan ook graag de gelegenheid om tijdens een wijnproeverij verschillende wijnen te proeven en zo jouw favoriete wijn te ontdekken. Bovendien vertellen ze je wat over de achtergrond van de wijn zodat je nog beter begrijpt wat je nu precies proeft!

Bij La Bodega ’87 bieden ze je twee standaard proeverij thema’s aan voor minimaal 8 personen, die je zo uitgebreid kunt maken als je zelf wilt. Kies het thema dat je graag wilt doen, en bepaal daarna hoeveel wijnen je wilt proeven en wat voor hapjes en extra’s je er graag bij zou willen. Keuze gemaakt? Reserveer snel via het contactformulier onderaan de pagina. Bekijk hier de verschilldende proeverijen.

Op zoek naar een leuke locatie voor een borrel, receptie, verjaardag, jubileum of zomaar een feestje? Daar houden ze van. De wijnbar van La Bodega ’87 biedt ruimte voor groepen tot 45 personen. Ze zorgen dat jouw gezelschap niets tekort komt. Hoe makkelijk wil je het hebben?

Een receptie of feest is mogelijk op nacalculatie. Wil je echter onbezorgd genieten van de avond zonder dat je je druk maakt over de kosten? Vanaf 25 personen bieden ze all- in arrangementen (drank + hapjes) aan. Bekijk hier het aanbod.

Wil jij ook graag meer leren en weten over wijn? Sinds 2020 verzorgen ze bij La Bodega in samenwerking met Vinecole.nl wijncursussen in onze winkel.

Ze beginnen met de basisopleiding ‘Wijnoorkonde’, een leerzame basiscursus voor de ware wijnliefhebber maar ook voor de medewerker in de horeca die over een gedegen basiskennis van wijn wilt beschikken. Deze cursus Wijnoorkonde (ook wel SDEN*2), gegeven door wijndocent en registervinoloog Debby van Schie, bestaat uit vijf bijeenkomsten waarin je veel leert over alle facetten die wijn kent. Ze behandelen de basis van het wijnmaken (de vinificatie), gaan nader in op wijnbouw en je leert over de belangrijkste wijnlanden en hun druivenrassen.

Uiteraard leer je analytisch wijn te proeven en leer je jouw eigen smaak beter kennen: ‘waarom vind ik de ene wijn lekkerder dan de andere?’, zodat je daarna (nog) gemakkelijker en met meer vertrouwen je wijn kunt kopen. Ook leer je de beginselen van wijn met spijs combineren en etiketten lezen. Over de gehele cursus worden er ca. 40 wijnen geproefd. Deze opleiding bereid je voor op een landelijk erkend examen van de SDEN: * Stichting Dranken Examens en Normering.

Uitgebreide informatie over de inhoud van de cursus kun je vinden op de website Vinecole.nl.

Bekijk de cursussen op de site.

Is dit jouw bedrijf, maar klopt er iets niet?
Stuur een locatie in