Advertorial Muziek

31 maart Love Soul & Dance met Berget Lewis

Alphen krijgt het grootste Soul, Dance en Live music event op 31 maart in Avifauna. Kom maximaal genieten van de beste live artiesten en top soul en disco DJ’s.

Het Love Soul & Dance concept bestaat al jarenlang en vond altijd plaats in Wet ‘n Wild. Ondernemers Jason en zijn pa Frangken Tuhumena gaan nu Love Soul & Dance XL organiseren in Avifauna in Alphen aan den Rijn met maar liefst 1000 Soul & Dance liefhebbers.

Berget Lewis is een van de topartiesten die Live swingende songs ten gehore zal brengen. Danjil zal met zijn band eveneens zorgen dat de voetjes van de vloer gaan. Zij spelen onder andere een medley van Earth Wind & Fire songs en vele andere Soul klassiekers.

Deze weken is Danjil met zijn bassist Henry Sopacua live te bewonderen in het Programma The Tribute, battle of the bands, welke wekelijks op zaterdag om 20 uur is te zien op SBS6. In dit programma strijden zij met de tributeband Earth Wind & Fires om een liveoptreden in de Ziggo dome.

Een van de andere live atiesten is Jared Grant, een pure Soulzanger die onder meer bekend is van het live programma Matthijs gaat door! De DJ’s Fullscale, Ron Funky Town en Jason Leroy zorgen voor een absolute dance vibe en gezelligheid.

FOODCOURT

Het Love Soul & Dance event kent 2 zalen. In de bovenzaal vinden alle live en DJ optredens plaats. In de benedenzaal bevindt zich het Foodcourt. Hier kun je terecht voor alle heerlijke Indonesische en Molukse snacks en maaltijden.

50% tickets reeds verkocht!

De helft van alle tickets zijn reeds verkocht dus wees er snel bij om een van de tickets te bemachtigen. Dit fantastische Love Soul & Dance feest mag je niet missen dus klik snel op deze link om vanaf € 15 een ticket te scoren!


Meer nieuws

Horeca vandaag 16:28

Njoy opent haar deuren in de Hooftstraat!

Hoewel het een dag later was dan gepland, kon dat de feeststemming niet temperen. Op zaterdag 2 december opende Njoy voor het eerst haar deuren voor gasten!

Werken vandaag 09:36

Vacatureoverzicht: de nieuwste vacatures van week 48

Op zoek naar een nieuwe uitdaging? Hier kan Alphens.nl jou bij helpen! Op onze vacaturepagina vind je vacatures in allerlei branches. Een overzicht van het aanbod dat er de afgelopen week bij is gekomen, check je hier.  

Blog Opinie gisteren 19:59

MINERVA Tweede Kamer

Ik ben reuze benieuwd of Geert Wilders erin slaagt om alle gewenste neuzen dezelfde kant op te krijgen. Op papier is het kippiekak, maar in de praktijk is het reuze lastig. De VVD wil niet. Pieter Omtzigt doet moeilijk. BBB slaat met de vuist op tafel. Zoiets dus.

Politie en handhaving gisteren 17:09

Letselschadejurist vervolgd voor vermeende handtekeningvervalsing in Ridderhofzaak

Jurist Orlando Kadir wordt vervolgd door het Openbaar Ministerie. De Letselschadejurist is door een oud-cliënt, die Kadir bijstond tijdens de schadeafhandeling van de schietpartij in de Ridderhof in 2011, aangeklaagd. Er zou op een contract van Kadir een handtekening staan, echter zou de oud-cliënt deze er niet opgezet hebben.