Josh Walet

56-jarige bestuurder aangehouden na controle op N11

Afgelopen weekend reed er op de N11 een voertuig met alleen zijn dagrijverlichting aan. De auto viel op, waardoor de politie besloot het voertuig te controleren.

Toen de politie de auto controleerde troffen ze een 56-jarige bestuurder onder invloed van alcohol aan. De bestuurder werd meegenomen naar het politiebureau waar hij 315 UG/L blies.

Elke week plaatst de politie in Alphen een quizvraag om de verkeerskennis van inwoners op te frissen. “De bestuurder had toch beter mee kunnen doen aan onze laatste quizvraag waar we diverse verlichtingen van voertuigen hebben behandeld”, laat de politie weten.


Stuur een nieuwsbericht in
Stuur een nieuwsbericht in

Meer nieuws

Politiek vandaag 17:32

Oranje Nassausingel wordt helemaal 50 km/u straat

De Oranje Nassausingel die vanaf de N207 Alphen-Stad invoert, wordt over de hele lengte een 50 km/u toegangsweg. De weg wordt opnieuw ingericht "Het blijft natuurlijk niet alleen bij een nieuw bord met 50", zegt wethouder Relus Breeuwsma.

Wonen en bouwen vandaag 14:52

Gemeente laat video maken over toekomst Gnephoek

Wel of niet bouwen in de Gnephoek? Deze vraag klinkt al jaren in de gemeente. Inmiddels is ook de provincie én de minister voor Volkshuisvesting en Ruimtelijke Ordening betrokken. Gemeente Alphen aan den Rijn heeft een video laten maken die laat zien hoe zij aankijken tegen de woningbouw.

Wonen en bouwen vandaag 13:45

Beschermde waterspitsmuis zorgt voor uitstel bouw Van der Valk hotel

In oktober vorig jaar heeft de raad ingestemd met de bouw van het Van der Valk hotel. Dit hotel zal langs de N11 gebouwd worden en zal dienen als ‘landmark’ in de entreeport van Alphen aan den Rijn. Waarom de bouw nog niet begonnen is? De boosdoener is een beschermde diersoort.