Politie en handhaving 29 nov. 2021 17:30

Winkeldieven slaan toe in het Alphense centrum

Zondag sloegen twee winkeldieven toe in het Alphense centrum. De politie wist beide winkeldieven aan te houden, mede door oplettend winkelpersoneel.

Politie en handhaving 24 nov. 2021 16:10

Verkeersconflict eindigt in vernieling van een auto

Woensdag heeft er in de vroege ochtend een verkeersconflict plaatsgevonden. Het conflict begon op de Oostkanaalweg in Alphen aan den Rijn en eindigde op de rotonde aan de N207 in Leimuiden.

Politie en handhaving 5 nov. 2021 12:20

Overlast van rondhangende jeugd in parkeergarage Aarhof

Het komt regelmatig voor dat jongeren rondhangen in de parkeergarage van winkelcentrum De Aarhof. Dat brengt overlast met zich mee, waarover bij Handhaving Alphen aan den Rijn klachten binnenkomen.

Politie en handhaving 3 nov. 2021 17:50

Gerichte zoekactie naar gelegenheidsdief leidt tot aanhouding

Een gelegenheidsdief sloeg de afgelopen maanden meerdere malen toe in winkelcentrum De Atlas in Alphen aan den Rijn. Diverse winkeliers werden slachtoffer. Woensdag kon de winkeldief eindelijk worden aangehouden.

Politie en handhaving 2 nov. 2021 11:31

Automobilist treft zijn auto aan zonder autobanden

Een merkwaardig moment voor een man die zijn auto geparkeerd had op de Röntgenweg in Alphen aan den Rijn. Toen hij terug kwam bij zijn auto waren alle vier de autobanden verdwenen.

Politie en handhaving 23 okt. 2021 23:24

Politie zoekt tiener vanwege poging beroving met geweld

Zaterdagavond heeft een persoon geprobeerd een beroving te plegen met geweld op het Stationsplein in Alphen aan den Rijn. De politie zoekt de verdachte, een jongen tussen de 14 en 16 jaar oud.