Politie en handhaving 27 sep. 2023 15:55

Politie waarschuwt tegen ‘Gossip Girl’ accounts in de Week Tegen Pesten

Deze week is het de Week Tegen Pesten. De Alphense politie stelt een chat open om over pesten te kunnen praten. Zeker nu er ook ‘Gossip Girl’ accounts door heel Nederland opduiken. Scholen in Alphen aan den Rijn waarschuwen leerlingen en ouders van dit fenomeen.

Politie en handhaving 25 sep. 2023 16:28

Vuurwapen gedumpt in sloot: twee verdachten vrijgelaten

Afgelopen weekend werd in een sloot aan bij de Gouwelandenlaan, nabij de McDonald’s, een vuurwapen in de sloot gedumpt. Hiervoor werden drie verdachten aangehouden. Twee van de verdachten zijn weer vrijgelaten.

Politie en handhaving 22 sep. 2023 11:44

Alphenaren betrokken bij moord op Peter R. de Vries

Donderdag 21 september werden celstraffen tot acht jaar geëist tegen drie verdachten die betrokken zouden zijn bij een omvangrijke criminele wapenopslag in Alphen aan den Rijn.

Politie en handhaving 15 sep. 2023 12:49

Vrouw beroofd in Diamantstraat, daders nog spoorloos

Op donderdagochtend heeft een groep van vijf jongens een vrouw beroofd in de Diamantstraat in Alphen aan den Rijn. De jongens zijn nog niet aangehouden. De politie is momenteel op zoek naar eventuele getuigen van dit incident.

Politie en handhaving 13 sep. 2023 09:24

Oplichters op heterdaad betrapt door politie

Afgelopen weekend kreeg de politie een melding dat er oplichters actief zouden zijn in Alphen aan den Rijn. Eenmaal ter plaatse kon de politie de oplichters direct aanhouden.

Politie en handhaving 23 aug. 2023 16:36

Politie voorkomt fietsendiefstal

Op vrijdagmiddag 18 augustus wist de politie van Alphen aan den Rijn een potentiële fietsendiefstal te voorkomen. Aan het einde van de middag werden zij met spoed naar de Euromarkt in Alphen gestuurd, nadat een melding was binnengekomen over een verdachte situatie.

Politie en handhaving 14 aug. 2023 14:06

437 blaastesten afgenomen in Alphen vanwege landelijke BOB-campagne

De politie heeft, als deel van de landelijke BOB-campagne die in de maanden juli en augustus wordt uitgevoerd, afgelopen weekend diverse alcoholcontroles gehouden op de Oranje Nassausingel en de Prins Bernhardlaan. De politie heeft een advies voor Alphenaren naar aanleiding van de controle.