Politie en handhaving 27 jun. 2022 13:10

Alphenaar slachtoffer van malafide slotenmaker

Het vervangen van een slot kost geld. Maar een rekening van € 800? Dat is het werk van een oplichter. Het overkwam een inwoner van Alphen aan den Rijn afgelopen week.

Politie en handhaving 23 jun. 2022 13:29

Appende bestuurder heeft niet in de gaten dat politie meekijkt

Achter het stuur je telefoon erbij pakken om een appje te sturen. Het gebeurt dagelijks, maar het is gevaarlijk én verboden. Je reactietijd wordt daardoor namelijk langzamer en je kunt je minder goed focussen op de weg. En dat werd woensdag maar weer eens bewezen.

Politie en handhaving 23 jun. 2022 11:04

Politie spreekt automobilist aan op onnodig links rijden

Bestuurders die links blijven rijden terwijl gewoon rechts kan worden gereden, is één van de grootste ergernissen onder weggebruikers. Politie Alphen aan den Rijn zag woensdag een automobilist rijden die zich schuldig maakte aan onnodig links rijden.

Politie en handhaving 16 jun. 2022 09:01

Beroving in het Bospark, drie verdachten aangehouden

Drie personen hebben zaterdagavond twee jongens van 17 en 18 jaar oud beroofd. Dit gebeurde in het Bospark in Alphen aan den Rijn. De drie verdachten zijn aangehouden.

Politie en handhaving 7 jun. 2022 10:49

Agenten beledigd en geslagen door festivalgangers

Op het festivalterrein van het Zomerspektakel aan het Meer zelf is alles goed verlopen en waren naast enkele onwelwordingen weinig incidenten. Buiten het festivalterrein moesten agenten wel in actie komen.

Politie en handhaving 31 mei 2022 14:52

Politie komt ter plaatse vanwege vermoeden diefstal graafmachine

Agenten kwamen later op de zondagavond ter plaatse op de Tankval in Alphen aan den Rijn. Daar zou mogelijk een graafmachine gestolen worden. De verdachte personen vonden de situatie vooral ‘grappig en normaal’.

Politie en handhaving 31 mei 2022 10:50

Twee Polen aangehouden bij Alpherium na controle Douane

De politie kwam zaterdagavond ter plaatse bij containeroverslag Alpherium in Alphen aan den Rijn. Dit nadat de Douane vroeg om ondersteuning ter plaatse na het controleren van een busje.