Josh Walet

Inbrekers actief in en rondom Alphen aan den Rijn

Met de komst van het lentezonnetje lijkt ook het aantal inbraken in en rondom Alphen aan den Rijn weer toe te nemen. Afgelopen weekend werden er verschillende inbraken gemeld, waarbij bewoners slachtoffer werden van het brutale optreden van criminelen.

In de nacht van 22 op 23 maart werden twee woningen op de Vinkenbuurt in Zwammerdam het doelwit van inbrekers. Bij beide woningen probeerden de daders het raam open te breken. Hoewel dit bij één woning niet lukte, slaagden ze er bij de andere wel in. Hier werden vervolgens goederen gestolen uit het huis. Personen die iets verdachts hebben gehoord of gezien in de omgeving worden verzocht om contact op te nemen met de politie en te verwijzen naar procesnummer 2024092214 (*).

Diezelfde middag, rond 13.20 uur, vond er een inbraak plaats op het Valeriusplein in Alphen aan den Rijn. De bewoonster was nog geen uur van huis weg toen ze bij terugkomst ontdekte dat haar voordeur geforceerd was en dat haar huis overhoop was gehaald. Het slot van de voordeur was eruit getrokken. Personen die rond dit tijdstip iets verdachts hebben gezien of gehoord worden dringend verzocht om contact op te nemen met de politie en te refereren naar nummer 2024091244 (*).


Stuur een nieuwsbericht in
Stuur een nieuwsbericht in
Adverteer op Alphens.nl
Adverteer op Alphens.nl

Meer nieuws

Advertorial Winactie Eten en drinken vandaag 09:23

WIN twee tegoedbonnen van El Caballo ter waarde van €50!

Bij El Caballo kun je genieten van de authentieke Argentijnse keuken. Heb jij zin in een avondje lekker uiteten? Doe mee met de winactie en maak kans op een van de twee tegoedbonnen ter waarde van €50!  

Advertorial Sport gisteren 15:20

Nieuw: SlowRun voor de wijk Kerk en Zanen

Wil jij hardlopen zonder prestatiedruk? Dan is SlowRun iets voor jou! Vanaf 1 september start er een nieuwe SlowRun-groep speciaal voor de wijk Kerk en Zanen. Elke week lopen we in een rustig tempo, zonder oordeel van jezelf of van anderen.

Werken gisteren 14:01

Vacatureoverzicht week 25: nieuwste vacatures

Op zoek naar een nieuwe uitdaging? Hier kan Alphens.nl jou bij helpen! Op onze vacaturepagina vind je vacatures in allerlei branches. Een overzicht van het aanbod dat er de afgelopen week bij is gekomen, check je hier. 

Maatschappelijk gisteren 11:59

Gratis scootmobielcursus in Alphen aan den Rijn

VVN Alphen aan den Rijn organiseert in samenwerking met de gemeente, Welzorg, Vegro en Ergozorg een gratis scootmobielcursus op dinsdag 2 juli 2024. Deze cursus biedt zowel een ochtend- als een middagsessie.

Advertorial Film gisteren 09:44

Een nieuwe Première Night bij Castellum!

Op woensdag 10 juli komt er een nieuwe Première Night naar Castellum, namelijk Fly Me to the Moon! Bij binnenkomst wordt je meteen verwend met een glaasje bubbels, waarna je als allereerste de gloednieuwe film kan bekijken!

Advertorial Evenement 21 jun. 2024 16:34

Doe mee met de maandelijkse Pubquiz van De Beren!

Ben jij klaar voor een avond vol hersenkrakers en gezelligheid? Ga dan dé uitdaging aan met je team? Doe mee met de maandelijkse Pubquiz van De Beren en test jouw kennis en vaardigheden terwijl je geniet van de gezellige sfeer in het restaurant.