Josh Walet

Toenemende klachten over onbeschoft gedrag van jeugd in Alphen aan den Rijn

De laatste tijd heeft de politie van Alphen aan den Rijn een stijging gezien in klachten over onbeschoft en hinderlijk gedrag van de jeugd, voornamelijk in het centrum, bij winkelcentrum de Aarhof en de Ridderhof.

Het probleem lijkt zich met name voor te doen in drukbezochte gebieden zoals winkelcentra en openbare pleinen, waar de jeugd zich vaak verzamelt. Getuigen hebben gemeld dat jongeren volwassenen en ouderen respectloos aanspreken, hen uitschelden en zich zeer storend gedragen in winkels. Incidenten waarbij jongeren spullen in winkels omgooien of niet afrekenen zijn ook gerapporteerd, naast intimiderend gedrag op straat.

De politie heeft gereageerd op deze toename van klachten door vaker extra toezicht te houden op de betreffende gebieden en actief te patrouilleren om ongepast gedrag aan te pakken. Dit om de veiligheid en het welzijn van zowel bewoners als bezoekers te waarborgen.


Stuur een nieuwsbericht in
Stuur een nieuwsbericht in
Adverteer op Alphens.nl
Adverteer op Alphens.nl

Meer nieuws

Advertorial Winactie Eten en drinken vandaag 09:23

WIN twee tegoedbonnen van El Caballo ter waarde van €50!

Bij El Caballo kun je genieten van de authentieke Argentijnse keuken. Heb jij zin in een avondje lekker uiteten? Doe mee met de winactie en maak kans op een van de twee tegoedbonnen ter waarde van €50!  

Advertorial Sport gisteren 15:20

Nieuw: SlowRun voor de wijk Kerk en Zanen

Wil jij hardlopen zonder prestatiedruk? Dan is SlowRun iets voor jou! Vanaf 1 september start er een nieuwe SlowRun-groep speciaal voor de wijk Kerk en Zanen. Elke week lopen we in een rustig tempo, zonder oordeel van jezelf of van anderen.

Werken gisteren 14:01

Vacatureoverzicht week 25: nieuwste vacatures

Op zoek naar een nieuwe uitdaging? Hier kan Alphens.nl jou bij helpen! Op onze vacaturepagina vind je vacatures in allerlei branches. Een overzicht van het aanbod dat er de afgelopen week bij is gekomen, check je hier. 

Maatschappelijk gisteren 11:59

Gratis scootmobielcursus in Alphen aan den Rijn

VVN Alphen aan den Rijn organiseert in samenwerking met de gemeente, Welzorg, Vegro en Ergozorg een gratis scootmobielcursus op dinsdag 2 juli 2024. Deze cursus biedt zowel een ochtend- als een middagsessie.

Advertorial Film gisteren 09:44

Een nieuwe Première Night bij Castellum!

Op woensdag 10 juli komt er een nieuwe Première Night naar Castellum, namelijk Fly Me to the Moon! Bij binnenkomst wordt je meteen verwend met een glaasje bubbels, waarna je als allereerste de gloednieuwe film kan bekijken!

Advertorial Evenement 21 jun. 2024 16:34

Doe mee met de maandelijkse Pubquiz van De Beren!

Ben jij klaar voor een avond vol hersenkrakers en gezelligheid? Ga dan dé uitdaging aan met je team? Doe mee met de maandelijkse Pubquiz van De Beren en test jouw kennis en vaardigheden terwijl je geniet van de gezellige sfeer in het restaurant.