Aanhoudingen in Rotterdam na winkeldiefstal Alphen

De politie heeft maandag meerdere personen aangehouden naar aanleiding van een winkeldiefstal in Alphen aan den Rijn. Vorige maand werd er gestolen uit een kledingwinkel in winkelcentrum Aarhof, waar nu verdachten voor zijn aangehouden.

De eigenaar van de Alphense kledingwinkel deed aangifte bij de politie, zo meldt agent Frank Heijmink via Twitter. Naar aanleiding daarvan werden vandaag meerdere mensen aangehouden in Rotterdam. Ook de gestolen buit werd aangetroffen.

"Aangifte loont", zo besluit Heijmink.


Zelf een leuk nieuwsbericht? Whatsapp ons!
Stuur een nieuwsbericht in

Meer nieuws

Cultuur vandaag 12:42

MAX wordt ook poppodium

Stichting MAX blijft open. Ook mag MAX tijdelijk een nieuwe functie vervullen, namelijk die van poppodium.  

Advertorial Winkels vandaag 11:17

Podologiepraktijk in het vernieuwde Van Keeken Schoenen

Van Keeken is naast specialist in schoenkennis ook ervaren in verhelpen en voorkomen van voetproblemen. Sophie start haar eigen podologiepraktijk in het vernieuwde Van Keeken Schoenen in Alphen aan den Rijn.   

Evenementen vandaag 10:28

Ladies Night ‘Say yes to the dress’ in Alphense centrum

Dames uit Alphen en wijde omgeving, zet vrijdagavond 27 september een groot kruis in jullie agenda’s en regel oppas voor kinderen, huisdieren en mannen. Want Alphen aan den Rijn, en dan vooral de winkeliers in het Alphense centrum, maakt zich op voor de vierde Ladies Night.  

Natuur en recreatie vandaag 09:24

Een eigen IreneBos voor 80-jarige prinses

Op maandag 16 september heeft het NatuurCollege in het kader van de tachtigste verjaardag van haar voorzitter, prinses Irene, een ode aan de natuur gebracht in Carré, Amsterdam. Stichting Nationale Boomfeestdag en gemeente Alphen aan den Rijn bieden de prinses, in aansluiting hierop, haar eigen IreneBos als dank voor haar inzet voor de bomen en natuur.