Aanrijding Prins Bernhardlaan tussen auto en fiets

Begin van de avond op woensdag 6 februari werd een fietser aangereden op de Prins Bernhardlaan even voorbij de rotonde met de Hoflaan. De fietser raakte lichtgewond. De auto belandde op de andere weghelft en eindigde tegen een lantaarnpaal.

De aangereden fietser is in een ambulance behandeld, maar hoefde niet mee naar het ziekenhuis. De auto heeft een forse barst in de voorruit opgelopen.
Boa’s hebben enige tijd het verkeer geregeld, de weg is inmiddels weer normaal in gebruik.


Zelf een leuk nieuwsbericht? Whatsapp ons!
Stuur een nieuwsbericht in

Meer nieuws

Sport vandaag 15:52

Open Alphens Zaalvoetbalkampioenschap

Het Scala College organiseert in samenwerking met Voetbalopleidingscentrum De Complete Techniek op woensdagmiddag 9 oktober het Open Alphens Zaalvoetbalkampioenschap.  

Advertorial Overige vandaag 15:07

Jaarmarkt bij Soos aan den Rijn

Natuurlijk doet Soos aan den Rijn iets leuks voor al hun bezoekers tijdens de Jaarmarkt op woensdag 18 september!  

Blog Sport vandaag 13:51

Nog geen promotievoetbal van Alphense Boys

De ambities zijn groot bij Alphense Boys. Forse investeringen zouden moeten leiden tot promotie naar de derde divisie. Na drie wedstrijden hoeven de doelen uiteraard nog niet te worden bijgesteld, maar als in de komende weken net zo gevoetbald wordt als zondag tegen promovendus JOS/Watergraafsmeer zal dat alsnog moeten.

Horeca vandaag 13:12

Win een ontbijtje Bij Hen voor het hele gezin

Sinds 1 september kun je Bij Hen terecht voor een heerlijk zondags ontbijtje. Van 9:00 tot 12:00 uur bieden zij een compleet ontbijtarrangement aan, maar het is ook mogelijk om losse gerechten te bestellen. Wij mogen een ontbijtje voor het hele gezin weggeven!