Josh Walet

Agent raakt zwaargewond bij valse melding reanimatie

Op de Saskengaarde in Alphen aan den Rijn heeft maandagmiddag een incident plaatsgevonden. Een agent sloeg het raam van een woning in en raakte zwaargewond.

De hulpdiensten kregen een melding binnen van een reanimatie in een woning. Toen de agenten ter plaatse kwamen, kregen ze geen gehoor. 

Een agent besloot daarom om het raam in te slaan om zo toegang te krijgen tot de woning. Dat ging helaas mis. De agent liep een slagaderlijke bloeding op. Hij is daarom met spoed naar het ziekenhuis vervoerd. De politie laat weten dat de agent inmiddels thuis is na behandeld te zijn in het ziekenhuis.

In de woning bleek er geen sprake te zijn van een reanimatie. De bewoners waren niet thuis. Het was een valse melding. De politie meldt dat een minderjarige deze melding deed. Er wordt nog verder onderzoek gedaan.

Valse melding reanimatie

Valse melding reanimatie

Valse melding reanimatie


Stuur een nieuwsbericht in
Stuur een nieuwsbericht in
Adverteer op Alphens.nl
Adverteer op Alphens.nl

Meer nieuws

Werken vandaag 11:45

Vacatureoverzicht: de nieuwste vacatures van week 39

Op zoek naar een nieuwe uitdaging? Hier kan Alphens.nl jou bij helpen! Op onze vacaturepagina vind je vacatures in allerlei branches. Een overzicht van het aanbod dat er de afgelopen week bij is gekomen, check je hier.

Advertorial Voorkeuren van bezoeker vandaag 09:11

Dansen: "Quality time" voor twee!

Dansen is plezier voor twee was jarenlang de slogan van de Nederlandse dansscholen. Het was in een tijd dat werkelijk iedereen wekelijks danslessen bezocht bij zo'n 500 dansscholen in het hele land, het was in een tijd dat de discomuziek letterlijk uit de radio schalde en dat je op vrijdagmiddag de Top-40 volgde voor de belangrijkste verschuivingen in de hitparade. Platen (vinyl) in singles en lp's gingen grif over de toonbank want je wilde die muziek ook echt graag in huis hebben.

Blog Opinie gisteren 20:34

MINERVA Ongehinderd

Volgende week is er een evenement in het Alphense Stadshart. Op het Thorbeckeplein is een hindernisbaan ingericht met obstakels om het mensen die slecht zien, in rolstoelen zitten of met rollators lopen moeilijk te maken. Iedereen mag de uitdaging aangaan op donderdagmiddag 5 oktober.