Advertorial Cultuur

Alex Roeka met nieuwe theatershow in Parkvilla

Op vrijdag 27 maart is de theatershow Rauwe Genade van muzikant Alex Roeka te zien in Parkvilla. De theatershow is boeiend, betrokken, geestig en intrigerend.

Roeka verhuist na veertig jaar van de drukke stad naar een Zeeuws dorp. Gevraagd en ongevraagd komt iedereen de stilte verstoren. Ondertussen stevig gebruikmakend van de ijskast. De combinatie van landelijke rust en menselijk rumoer was de inspiratie voor deze nieuwe theatershow. Een recensie: ‘De teksten, het rijm, de diepgang: alles klopt.’

Kijk voor meer informatie www.parkvilla.nl.


Zelf een leuk nieuwsbericht? Whatsapp ons!
Zelf een leuk nieuwsbericht? Whatsapp ons!
Stuur een nieuwsbericht in
Stuur een nieuwsbericht in

Meer nieuws

Romeinen gisteren 12:00

ROMEINEN Kampdorp

Het Romeinse castellum Albaniana was een klein grensfort. Net als alle andere forten was ook het Alphense fort een magneet voor handelaren en ambachtslieden. Zij woonden in de vicus, het kampdorp. Daar woonden trouwens ook vrouwen en kinderen van de legionairs.

Politiek gisteren 10:35

Veel informatiemarkten na zomerreces politiek

De politieke partijen in Alphen aan den Rijn hebben donderdag 9 juli gevraagd om meer informatie over een waslijst aan onderwerpen die in de jaarstukken 2019, voorjaarsnota 2020 en kaderbrief 2021 voorbij komen. De raad wil inhoudelijk meer weten over waar de gemeente haar geld aan uitgeeft.

Horeca 11 jul. 2020 17:55

Twee weken na de grote brand bij Proto: Nikos en Alekos willen sterker terugkeren

Vandaag, zaterdag 11 juli, is het precies twee weken geleden dat Nikos en Alekos Baloumis zagen hoe een grote brand een ravage aanrichtte aan hun geliefde restaurant Proto. De broers zijn momenteel druk bezig om zo snel mogelijk weer open te kunnen: "We willen Proto terugbrengen op een efficiëntere, mooiere manier."