Vlasman B.V.

Alphens bedrijf Vlasman b.v. laat wens van jong jongetje uitkomen met Make-A-Wish

Op woensdag 26 mei liet het Alphense bedrijf Vlasman b.v. de droom van de jonge Teun in vervulling gaan. Via Foundation Make-A-Wish werd geregeld dat het jongetje in een heuse limousine naar de locatie werd gebracht. Hij ging daarna in een hijskraan en mocht meehelpen aan een grote sloopklus.

Teun had het portier van de deur nog niet open of hij zag de hijskranen al staan. Op de werf bij Jansen Recycle in Vlaardingen mocht hij meehelpen met de vakmannen van Vlasman. Voordat het werk begon, kreeg Teun eerst een overall aan en een hapje en een drankje. Daarna draaide Teun mee op de hijskraan van Fa. Nederhoff. Daar hees hij, met een beetje hulp, een voormalige NS-trein uit de boot. Met de ervaring van de machinist en de hulp van Teun werd de trein snel op de kant gezet.

Samen met de machinist mocht de stoere bink de trein slopen. Teun aarzelde geen moment en hielp mee met de sloop van de NS-trein. Trots als een pauw en met een voldaan gevoel vertrok Teun onder politiebegeleiding naar zijn volgende activiteit. Vlasman b.v. is ontzettend blij dat ze de droom van de jonge Teun in vervulling konden laten gaan. ‘’Wij zijn trots dat wij in samenwerking met onze onderaannemer fa. Nederhoff de wens van deze kanjer succesvol hebben kunnen uitvoeren.’’

Teun bij Vlasman B.V.


Stuur een nieuwsbericht in
Stuur een nieuwsbericht in
Adverteer op Alphens.nl
Adverteer op Alphens.nl

Meer nieuws

Blog Sport vandaag 17:48

ARC moet nacompetitie zien te ontwijken

Ondanks de 1-0 overwinning op Swift staat ARC nog steeds op een plek in de vierde divisie A die aan het eind van de reguliere competitie, over vier weken al, nacompetitie om handhaving noodzakelijk maakt. ARC is dan een zogenaamde herkanser.

Wonen en bouwen vandaag 15:37

Schitterend en duurzaam, dat moet de flat Lange Diamant worden!

Op woensdagmiddag 24 april kregen huurders van de flat Lange Diamant de kans om de plannen voor de nieuwe uitstraling van hun flat te bekijken. Woonforte zal in 2025 beginnen met een grootschalige renovatie van de lange flat aan de Diamantstraat, waarbij 166 appartementen verduurzaamd worden tot aan de Standaard. Daarnaast zal de flat een ingrijpende facelift ondergaan om klaar te zijn voor een duurzame toekomst.

Muziek vandaag 14:20

Meester Wim (79) gaat met pensioen na bijna zestig jaar gitaarles

Na bijna zestig jaar lang zijn passie voor muziek te hebben gedeeld met generaties leerlingen, neemt meester Wim, ook bekend als Wim Dekker, afscheid van het klaslokaal. En gaat hij op bijna tachtigjarige leeftijd welverdiend met pensioen. Voor velen van zijn voormalige leerlingen, met name die van basisschool de Sweelinck, is meester Wim een herkenbaar en geliefd gezicht, met zijn toewijding aan muzikale educatie.

Overige vandaag 13:47

Lintjesregen: zeventien Koninklijke onderscheidingen in Alphen aan den Rijn

Vandaag werden tijdens de jaarlijkse Lintjesregen in het gemeentehuis van Alphen aan den Rijn zeventien Koninklijke onderscheidingen uitgereikt. Burgemeester Liesbeth Spies heeft verschillende inwoners van Alphen aan den Rijn persoonlijk onderscheiden. De gebeurtenis was live te volgen via de website van de Gemeente.