Vlasman B.V.

Alphens bedrijf Vlasman b.v. laat wens van jong jongetje uitkomen met Make-A-Wish

Op woensdag 26 mei liet het Alphense bedrijf Vlasman b.v. de droom van de jonge Teun in vervulling gaan. Via Foundation Make-A-Wish werd geregeld dat het jongetje in een heuse limousine naar de locatie werd gebracht. Hij ging daarna in een hijskraan en mocht meehelpen aan een grote sloopklus.

Teun had het portier van de deur nog niet open of hij zag de hijskranen al staan. Op de werf bij Jansen Recycle in Vlaardingen mocht hij meehelpen met de vakmannen van Vlasman. Voordat het werk begon, kreeg Teun eerst een overall aan en een hapje en een drankje. Daarna draaide Teun mee op de hijskraan van Fa. Nederhoff. Daar hees hij, met een beetje hulp, een voormalige NS-trein uit de boot. Met de ervaring van de machinist en de hulp van Teun werd de trein snel op de kant gezet.

Samen met de machinist mocht de stoere bink de trein slopen. Teun aarzelde geen moment en hielp mee met de sloop van de NS-trein. Trots als een pauw en met een voldaan gevoel vertrok Teun onder politiebegeleiding naar zijn volgende activiteit. Vlasman b.v. is ontzettend blij dat ze de droom van de jonge Teun in vervulling konden laten gaan. ‘’Wij zijn trots dat wij in samenwerking met onze onderaannemer fa. Nederhoff de wens van deze kanjer succesvol hebben kunnen uitvoeren.’’

Teun bij Vlasman B.V.


Heb je een nieuwtje? Whatsapp ons!
Heb je een nieuwtje? Whatsapp ons!
Stuur een nieuwsbericht in
Stuur een nieuwsbericht in

Meer nieuws

Advertorial Milieu en duurzaamheid vandaag 15:11

Boodschappen doen zonder plastic? Doe mee met de Zero Waste Tour!

Binnenkort is weer de Week Zonder Afval. In dit kader worden op 4 juni Zero Waste Tours georganiseerd op 40 locaties in heel Nederland. Lokale gidsen laten dan zien bij welke winkels je verpakkingsvrij boodschappen kunt doen. Ook in Alphen aan den Rijn zijn twee tours gepland.

Limesjaar 2022 vandaag 12:35

ROMEINEN Cananefaten

Toen het Alphense fort Albaniana in de eerste eeuw werd gebouwd, woonden er heel weinig mensen in wat nu Zuid-Holland is. Later werden bewoners bekend onder de naam Cananefaten. Deze bevolkingsgroep bewoonde vooral het huidige Westland en mondjesmaat waren er een paar losse nederzettingen langs de kust.

Advertorial Kunst en Cultuur vandaag 11:27

Alles over de start van het nieuwe theaterseizoen

Het programma is klaar, de brochure wordt gedrukt en Castellum maakt zich op voor de verkoop van een nieuw en bruisend theaterseizoen. Er mag alvast verklapt worden dat Waylon, Peter Pannekoek en Van der Laan & Woe in 22/23 naar Castellum komen en er staat nog veel meer moois op stapel...

Werken vandaag 09:32

De nieuwste vacatures van week 20

Op zoek naar een nieuwe uitdaging? Hier kan Alphens.nl jou bij helpen! Op onze vacaturepagina vind je vacatures in allerlei branches. Een overzicht van het aanbod dat er de afgelopen week bij is gekomen, vind je hier.