El Caballo

Alphens Restaurantweek: El Caballo - smullen van het beste authentieke Argentijnse vlees

De Alphens Restaurantweek gaat weer van start. Van donderdag 20 tot en met zondag 30 augustus kun je genieten van de lekkerste meergangen menu’s, speciaal samengesteld voor de restaurantweek. Iedere dag zetten we een restaurant in de schijnwerpers. Dit keer de beurt aan El Caballo!

Authentiek Argentijns vlees vind je bij het Argentijnse restaurant El Caballo. Met veel passie bereiden zij dag in dag uit het lekkerste vlees, dat ook nog eens écht uit Argentinië komt. De speciale manier van bereiden kun je proeven tijdens de Alphens Restaurantweek, waar je kunt kiezen uit een gevarieerd driegangendiner.

Als voorgerecht kun je kiezen uit gefrituurde stukjes kip met een zoete chilisaus, gevulde paprika met rundergehakt, dun gesneden serranoham met schijfjes meloen, of dun gesneden ossenhaas op een bedje van salade, gereserveerd met een dressing van balsamico en geperfumeerd met truffel.

Daarna is het tijd voor het hoofdgerecht, waarbij je kunt kiezen uit een vlees- of visgerecht. Kies bijvoorbeeld voor de malse ossenhaaspuntjes met stroganoffsaus of stukjes tournedos en kipfilet, geserveerd met een smaakvolle zigeunersaus. Een lekkere optie is ook de beroemde spareribs, waarbij je kunt kiezen uit verschillende marinades. Visliefhebbers kunnen kiezen voor een gegrilde zalmmoot met een kruidige roomsaus.

Hopelijk heb je daarna nog plek voor een dessert, waarbij je kunt kiezen uit vanilleijs met warme chocoladesaus, sorbet ijs met stukjes vers fruit, of koffie met Jamaican Rum en Amaretto.

Genieten van het beste Argentijnse vlees? Reserveer dan snel op www.alphensrestaurantweek.nl. Hier kun je ook de menukaarten en andere deelnemers terugvinden.


Heb je een nieuwtje? Whatsapp ons!
Heb je een nieuwtje? Whatsapp ons!
Stuur een nieuwsbericht in
Stuur een nieuwsbericht in

Meer nieuws

Politiek vandaag 18:39

Lachgas op verschillende plekken voortaan verboden

Het gebruik van lachgas is voortaan verboden op een aantal locaties die zijn opgenomen in de Algemene Plaatselijke Verordening (APV) van Alphen aan den Rijn. Het gaat daarbij om beperken van hinder en beschermen van openbare orde, volksgezondheid en milieu.

Politiek vandaag 17:42

Bewoners tevreden over afvalinzameling door gemeente

Uit een onderzoek onder de inwoners van de gemeente Alphen aan den Rijn blijkt dat zij tevreden zijn over de afvalinzameling en over de manier waarop dit gebeurt. Het rapportcijfer voor de gemeente in 2020 is een 7,5 en dat is 0,1 punt hoger dan in 2017.

Wonen en bouwen vandaag 15:51

Lumen Holland Rijnland opent Respijthuis in Alphen

Een veilige plek voor wie het even tegenzit. Mensen met psychische klachten kunnen vanaf medio oktober terecht in het Respijthuis. Het pand, gelegen aan de Prins Hendrikstraat 135, wordt zaterdag 10 oktober feestelijk geopend.