Alphense Boys

Alphense Boys rouwt om overlijden van eerste-elftalspeler Bright Ampong

Bright Ampong (31), voetballer van Alphense Boys, is overleden. De klap van het overlijden van de speler van het eerste elftal komt hard aan bij de Alphense voetbalclub. ‘’We kunnen het niet bevatten’’, zegt secretaris Gerard Haverkamp.

De Haagse voetballer met Ghanese roots speelde in totaal twee seizoenen voor Alphense Boys. Afgelopen week werd nog bekend dat hij een overeenstemming had bereikt met de club over een langer verblijf. In het verleden speelde de rechtsback voor clubs als Quik DH en Rijnvogels.

De voetbalclub uit Alphen is in diepe rouw. ‘’Met grote ontsteltenis hebben wij vanmorgen kennisgenomen van het overlijden van onze eerste-elftalspeler Bright Ampong. Ons diepste medeleven gaat uit naar zijn vriendin, de familie en vrienden van Bright, binnen en buiten het voetbal’’, zegt Gerard Haverkamp. ‘’We hebben hem snel leren kennen als een zeer gedreven en aimabele voetballer. Vol energie, een echte leider. En: een mooi persoon”, aldus zijn trainer Remco Tuinenburg.

Bright Ampong is slechts 31 jaar geworden. We wensen de nabestaanden veel sterkte met het verlies.


Heb je een nieuwtje? Whatsapp ons!
Heb je een nieuwtje? Whatsapp ons!
Stuur een nieuwsbericht in
Stuur een nieuwsbericht in

Meer nieuws

Weekoverzicht gisteren 16:44

Het nieuws van week 23 samengevat in het Alphens.nl weekoverzicht

Wat speelde er afgelopen week in Alphen? Van te kort aan horecapersoneel en een pilot om de terrassen langer open te houden tot aan het Europees Kampioenschap dat deze week aftrapte en Thomas Berge die het aan de stok kreeg met handhavers. Dit en meer lees je in het Alphens.nl weekoverzicht. 

Werken gisteren 14:10

Het nieuwe vacature aanbod van week 23

Op zoek naar leuke baan of een nieuwe uitdaging in Alphen of omgeving? Hier kan Alphens.nl jou bij helpen. Alphens.nl heeft haar eigen vacaturepagina. Op deze pagina zijn diverse soorten vacatures in verschillende branches te vinden. Ben jij nieuwsgierig naar het aanbod dat er de afgelopen week bij is gekomen? Lees dan snel verder.

Romeinen gisteren 12:00

ROMEINEN Handelsnederzetting

Als er een castellum 'in the middle of nowhere' wordt gebouwd, verschijnt er binnen de kortste keren ook een handelsnederzetting. Dat zal in Alphen aan den Rijn niet anders zijn geweest. In zo'n kampdorp wonen gezinnen van soldaten, ambachtslieden en handelaren.

Overige gisteren 10:12

Betalen Alphense hondenbezitters straks geen hondenbelasting meer?

Een hond is je beste vriend, maar daar moet je jaarlijks wel wat voor over hebben. Althans, in de helft van de gemeenten in Nederland moet je nu nog hondenbelasting betalen, maar een meerderheid van de Tweede Kamer wil van de belasting af. En dat scheelt Alphense hondenbezitters jaarlijks tientallen euro’s.