Merijn van Schaik

Alphense freerunster Rianne doet mee aan de FIG Parkour virtual competition Freestyle

De 19-jarige freerunster Rianne Kompier uit Alphen aan den Rijn doet mee aan de FIG Parkour virtual competition Freestyle, georganiseerd door E-FISE Montpellier By HONOR. In verband met de coronacrisis vindt dit evenement 100 procent online plaats. 

Deze zomer organiseert E-FISE Montpellier By HONOR het evenement voor het eerst 100 procent online. Vanwege de coronamaatregelen kon het evenement niet onder de normale omstandigheden plaatsvinden. “De maatregelen van de Franse regering verbieden nu tot eind augustus bijeenkomsten van meer dan 5.000 personen”, zo legt de organisatie uit. De wedstrijd is toegankelijk voor professionals, amateurs, mannen en vrouwen die doen aan BMX, roller, parkour, breaking, skateboard, scooter of wakeboard.

De Alphense Rianne doet mee aan de FIG Parkour virtual competition Freestyle. In de freerun video die is gemaakt, is Rianne’s kwalificatie run te zien voor deze grote wedstrijd. "Samen met Dave Hogenboom, Jesse Redegeld en andere leden van Parkour Disciplines ben ik de afgelopen week op pad gegaan om de video voor de wedstrijd op te nemen", vertelt ze. "De run moest minimaal 30 seconden zijn en maximaal 59 seconden. Na een paar uur trainen hebben we de run mooi op film kunnen krijgen." 

Doordat bij deze kwalificatie ronde 50% van de punten van de jury is en 50% van de stemmen van het publiek, heeft Rianne de stemmen hard nodig. Als zij door gaat naar de volgende ronde heeft zij de kans om een nog betere run te laten zien. 

Stemmen kan via deze link. Vragen over het stemmen? Zie op haar Instagram hoe je dat kunt doen @rianneeh_. Hieronder zie je de video die Rianne heeft ingestuurd. 

 
 
 
 
 
Dit bericht bekijken op Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door Rianne (@rianneeh_) op


Heb je een nieuwtje? Whatsapp ons!
Heb je een nieuwtje? Whatsapp ons!
Stuur een nieuwsbericht in
Stuur een nieuwsbericht in

Meer nieuws

Gemeente vandaag 11:49

Nieuwe partners ondersteuning

Inwoners die ondersteuning nodig hebben op diverse levensgebieden, kunnen daarvoor hulp krijgen, denk aan mensen met psychische problematiek, een beperking of chronische ziekte.

Politie gisteren 16:37

Bericht over beroving via Burgernet verspreid

Vrijdagmiddag 23 juli is er via Burgernet een bericht verspreid over een beroving in de omgeving van de Paradijslaan/Castellumstraat in Alphen. Naar de verdachten wordt gezocht.

Advertorial Kinderen gisteren 15:39

Tips voor het versterken van een groeimindset bij kinderen - De Praktijk4Kids helpt

‘’Ik heb het nog nooit gedaan, dus ik denk dat ik het wel kan’’ is een welbekende quote van Pippi Langkous. Hoewel dit geen garantie geeft voor succes of groei, geeft deze mindset je wel geloof om nieuwe dingen te gaan leren. Bij De Praktijk4Kids worden veel kinderen geholpen met het ontwikkelen van een groeimindset. In deze blog lees je wat dit is en wat De Praktijk4Kids, maar ook jijzelf, hierbij voor het kind kunt betekenen.