PI Alphen

Alphense gevangenis ook gestart met vaccineren

In de penitentiaire inrichting in Alphen is deze week ook gestart met vaccineren. De doktersassistente van de Alphense gevangenis was de eerste die de prik kreeg.  

Bij het vaccineren van gedetineerden wordt rekening gehouden met de landelijke vaccinatiestrategie. Dit houdt in dat gedetineerden die vallen onder de doelgroep intramurale GGZ, justitiabelen met een medisch hoog risico en justitiabelen ouder dan 70 jaar vanaf deze week worden gevaccineerd.

Verreweg de meeste gedetineerden vallen echter buiten deze groep. Iedereen tussen de 18 en 60 jaar wordt dan ook pas gevaccineerd op het moment dat dezelfde doelgroep buiten de gevangenis ook aan de beurt is. De vaccins worden toegediend door de medische dienst van PI Alphen.


Heb je een nieuwtje? Whatsapp ons!
Heb je een nieuwtje? Whatsapp ons!
Stuur een nieuwsbericht in
Stuur een nieuwsbericht in

Meer nieuws

Advertorial Horeca vandaag 14:50

Vier samen Koningsdag bij Lodge Alphen

Koningsdag komt eraan en dat betekent: tijd voor een feestje, ook nu. Vier samen met vrienden en/of familie jouw Koningsdag op het kleedjesterras bij Lodge Alphen!

Evenementen vandaag 14:00

Party alert: het eerste deel van de line up voor Vrij & Blij 2021 is bekend

Het moment waarop iedereen het afgelopen jaar heeft gewacht, is daar. We mogen weer feesten! Vrij & Blij 2021 belooft in juli twee dagen feest, en bij een goed feest horen grote artiesten. De organisatie is trots dat ze het eerste deel van de line up bekend kunnen maken, deel twee volgt zeer binnenkort.