Josh Walet

Alphense politie bemiddelaar in verschillende ruzies afgelopen weekend

Iedereen heeft er wel eens mee te maken gehad: een meningsverschil dat uitloopt tot een ruzie. Het komt ook regelmatig voor dat ruzies uit de hand lopen. De politie kan dan optreden als bemiddelaar. Zo ook dit weekend.

Zondag 19 februari regende het meldingen, zo vertelde de politie, waaronder veel meldingen over uit de hand gelopen ruzies. “Zo begon de dienst met ruzie in een woning. Een bekend verhaal bij ons”, begint de politie. “De persoon loopt tegen tekortschietende hulp aan. Wij als politie kunnen hierin slechts bemiddelen en dossier opmaken. Echter staan wij in zo’n casus ook vaak voor een dichte deur.”

Later op de avond werd de politie naar een andere locaties gestuurd voor het bemiddelen in een ruzie tussen twee ex-geliefden. Terwijl de politie daar bezig was, kwam er een spoedmelding binnen van een vechtpartij in het Alphense centrum. “In het centrum hebben we alle partijen aangetroffen en daarin bemiddeld. Al met al hebben we aardig wat kunnen betekenen dit weekend”, aldus de politie.


Stuur een nieuwsbericht in
Stuur een nieuwsbericht in
Adverteer op Alphens.nl
Adverteer op Alphens.nl

Meer nieuws

Straatraadsels gisteren 13:56

Waar komt de naam van het ‘Rooie Dorp’ vandaan?

Het is misschien wel één van de meest bekende wijken in Alphen aan den Rijn: het Rode Dorp, in de volksmond ook wel ‘Rooie Dorp’ genoemd. Maar hoe komt deze Alphense wijk eigenlijk aan zijn naam?

De sfeer van het Zomerspektakel gisteren 12:31

Van Koninginnedag tot slot-act op het Zomerspektakel: het verhaal van Helemaal Top

In 2017 stond Helemaal Top voor het eerst op het podium van het Zomerspektakel aan het Meer, een hele eer voor het trio. Nu, zes jaar later, mag de band de zondagavond afsluiten. We spreken Toine Kremer over de essentie van Helemaal Top, hun optredens bij het Zomerspektakel en de voorbereiding op het komende festivalseizoen.

Advertorial Activiteiten voor kids gisteren 10:58

Ontmoet Bob de Bouwer bij winkelcentrum De Aarhof

Het succes van Bob de Bouwer kent geen grenzen en is razend populair bij kinderen zowel in Nederland als in de rest van Europa. Overal waar Bob de Bouwer verschijnt loopt het storm. De televisieheld zal ook in Alphen komen. Op 3 juni komt Bob de Bouwer naar winkelcentrum De Aarhof.