Alphense ritmische gymnaste op internationale Gracia Fair Cup

Van 23 t/m 25 februari vond in Budapest de internationale Gracia Fair Cup plaats. Femke Barhorst, ritmische gymnaste van RKSV Wilskracht, nam deel aan deze wedstrijd in de categorie junioren 2007A.

Gymnasten uit veel landen waren naar Hongarije afgereisd om aan deze wedstrijd deel te nemen. De wedstrijd was opnieuw een goede graadmeter om te kijken of Femke zich kon meten met gymnasten uit andere landen, waar het niveau gemiddeld genomen hoger ligt dan in Nederland. Een sportieve uitdaging, ook omdat het wedstrijdseizoen nog maar net begonnen is. Dinsdagochtend 25 februari kwam Femke in actie en zette ze twee goede oefeningen neer met bal en knotsen. In een groot en sterk veld van zesentwintig deelneemsters wist ze de negentiende plaats te behalen.


Zelf een leuk nieuwsbericht? Whatsapp ons!
Zelf een leuk nieuwsbericht? Whatsapp ons!
Stuur een nieuwsbericht in
Stuur een nieuwsbericht in

Meer nieuws

Algemeen vandaag 20:22

KNVB: competities amateurvoetbal niet hervat

De KNVB heeft op dinsdag 31 maart besloten om de de competities van het amateurvoetbal dit seizoen niet meer te hervatten. Dit betekent geen eindstanden, geen kampioenen, geen promovendi en geen degradanten. 

Algemeen vandaag 19:11

Huidige coronamaatregelen verlengd t/m 28 april

Tijdens de persconferentie die Mark Rutte op dinsdagavond 31 maart heeft gegeven, is bekendgemaakt dat de huidige maatregelen worden verlengd tot en met dinsdag 28 april. Dit betekent dat scholen, horecagelegenheden, kapsalons, sportclubs en alle andere locaties die nu al gesloten zijn, tot die tijd gesloten moeten blijven. 

Politiek vandaag 18:30

Omwonenden hebben bezwaar tegen komst chemische fabriek

Omwonenden van industrieterrein Heijmanswetering zijn een petitie begonnen om de vestiging van een chemische fabriek tegen te houden op het voormalige terrein van Bos Beton. Het gaat om een fabriek die kunststof afval omzet naar een bruikbare brandstof.

Advertorial Horeca vandaag 17:37

WOODSTONE THUIS – De beste pizza’s bij jou thuis bezorgd!

In deze rare tijden is niets zoals we gewend zijn. We zijn meer thuis en brengen minder tijd door met vrienden. Gelukkig kan je het thuis ook gezellig maken, en nu is dat nog makkelijker. Je kan je favoriete WOODSTONE pizza's en pasta's namelijk nu ook thuis laten bezorgen!