Alphense ritmische gymnaste op internationale Gracia Fair Cup

Van 23 t/m 25 februari vond in Budapest de internationale Gracia Fair Cup plaats. Femke Barhorst, ritmische gymnaste van RKSV Wilskracht, nam deel aan deze wedstrijd in de categorie junioren 2007A.

Gymnasten uit veel landen waren naar Hongarije afgereisd om aan deze wedstrijd deel te nemen. De wedstrijd was opnieuw een goede graadmeter om te kijken of Femke zich kon meten met gymnasten uit andere landen, waar het niveau gemiddeld genomen hoger ligt dan in Nederland. Een sportieve uitdaging, ook omdat het wedstrijdseizoen nog maar net begonnen is. Dinsdagochtend 25 februari kwam Femke in actie en zette ze twee goede oefeningen neer met bal en knotsen. In een groot en sterk veld van zesentwintig deelneemsters wist ze de negentiende plaats te behalen.


Zelf een leuk nieuwsbericht? Whatsapp ons!
Zelf een leuk nieuwsbericht? Whatsapp ons!
Stuur een nieuwsbericht in
Stuur een nieuwsbericht in

Meer nieuws

Romeinen gisteren 11:52

ROMEINEN Dank aan de godin

De Romeinen heersten ruwweg van halverwege de eerste tot het eind van de derde eeuw in ons natte kikkerlandje. Net als de inheemse bevolking aanbaden de Romeinen veel goden en godinnen. Een ervan was Nehalennia, beschermvrouwe van reizigers in het Noordzeegebied.

Coronavirus in Alphen gisteren 09:44

Coronabesmetting via het water is gering, maar waarom?

Kun je besmet raken met het coronavirus door zwemwater of door open water of fonteinen? Dat is een vraag die veel mensen stellen aan GGD Hollands Midden. De kans hierop is gering, maar waarom? Dat legt GGD Hollands Midden uit.