BazarMedia

Alphense TikTokker te zien in familievoorstelling Social Squad

Anique Dreamon, ooit een leerling aan het Alphense Scala College met een passie voor theater, dans en musical, keert op spectaculaire wijze terug naar haar roots in de familievoorstelling 'Social Squad'. De voorstelling is te zien in Theater Castellum.

Deze bijzondere show, waarin Anique samen met mede-TikTok-sensaties Emma Keuven en Jesse van Wieren schittert, biedt fans een uniek live kijkje achter de schermen. Ook krijgen ze tips en tricks van hun favoriete social creators.

De drie getalenteerde creators, met hun bij elkaar opgeteld meer dan twee miljoen volgers, staan op 12 oktober in Castellum. Social Squad is de eerste, volledig op TikTok gebaseerde voorstelling. Veilig, humoristisch, interactief en muzikaal en geschikt voor kinderen vanaf 8 jaar. Na afloop van de voorstelling hebben alle fans de mogelijkheid om de sterren van 'Social Squad' te ontmoeten tijdens een meet-and-greet in de foyer, waar ze vragen kunnen stellen en selfies kunnen maken met hun idolen.

Anique (één miljoen volgers): "Een droom gaat in vervulling. Niet alleen ga ik mijn volgers live ontmoeten, maar ik mag zingen, dansen, spelen, grappen uithalen, verhalen vertellen en neem het publiek mee op de reis die ik dagelijks afleg als TikTok-creator."

Over Social Squad

De voorstelling is ontstaan vanuit de wens van een aantal theaters, die moeilijk de doelgroep 8-14 jarigen weten te bereiken. Zo ontstond het idee om de tijd die deze kids op het populaire medium TikTok doorbrengen op hun telefoon in te ruilen voor hetzelfde, maar dan in het theater. BazarMedia, de producent van onder andere Het Feest van Tante Rita en Zin in Zappelin Live, bedacht samen met regisseur Nick Fleuren, een concept waarin alle onderwerpen, trends, tips, tricks, sketches, bloopers, do’s en don’ts, liedjes en dansjes van TikTok samenkomen op het toneel.

"Het idee bleek uniek en op onze, specifieke manier niet eerder gedaan. Het publiek zal verrast worden op vele fronten", vertelt Nick. Producent Arnan Samson: "De casting was een lang, maar belangrijk proces. Je kan niet zomaar elke willekeurige online creator een volledige voorstelling laten spelen, met alle disciplines die daarbij horen. Deze drie talenten kunnen dat wel en bezitten alles om het publiek mee te nemen naar hun eigen unieke wereld."


Stuur een nieuwsbericht in
Stuur een nieuwsbericht in
Adverteer op Alphens.nl
Adverteer op Alphens.nl

Meer nieuws

Blog Bikkels on Bikes: Fietsend naar Vietnam gisteren 17:03

Bikkels on Bikes: Het Balatonmeer

Het Balatonmeer is het grootste meer van Hongarije. Veel Hongaren hebben hier een tweede huisje of appartement om te genieten van het water en het warme weer. Hoe is het om langs dit meer te fietsen en waarom is het zo geliefd dat gaan wij ontdekken. Het balatonmeer is zo groot, toen mijn vader vanuit Griekenland naar huis vloog met het vliegtuig op een heldere dag vertelde de piloot, als je nu uit het raam kijkt, kun je het balaton meer duidelijk zien, het grootste meer van Hongarije.

Advertorial Theater gisteren 15:45

Een spektakel vol interactie in Castellum!

Stap binnen in de wereld van Checkpoint Theater en laat je meeslepen in een ongekend spektakel dat al je zintuigen prikkelt en je hart sneller doet kloppen!

Werken gisteren 14:16

Vacatureoverzicht week 17: nieuwste vacatures

Op zoek naar een nieuwe uitdaging? Hier kan Alphens.nl jou bij helpen! Op onze vacaturepagina vind je vacatures in allerlei branches. Een overzicht van het aanbod dat er de afgelopen week bij is gekomen, check je hier.

Verkeer en vervoer gisteren 11:55

Afsluiting kruising Pieter Doelmanstraat voor werkzaamheden

De gemeente kondigt aan dat de kruising Pieter Doelmanstraat, in samenwerking met aannemer Dura Vermeer, vanaf 29 april tot en met 3 mei tijdelijk afgesloten zal worden voor gemotoriseerd verkeer. Deze afsluiting is nodig vanwege de noodzakelijke werkzaamheden voor het aanbrengen van een pompput en het vernieuwen van de riolering.