Toman

Alphense TOMAN draait op Tomorrowland

Alphenaar Tom Woerdman, beter bekend als TOMAN, staat deze zomer voor het eerst op het wereldberoemde festival Tomorrowland. Twee jaar geleden begon hij zijn carrière bij Wet 'n Wild Beachparty, sindsdien zit zijn carrière als DJ in een stroomversnelling.

Naar aanleiding van zijn optreden bij Wet 'n Wild Beachparty werd hij uitgenodigd door het boekingskantoor David Lewis. Dit kantoor vertegenwoordigt grote artiesten zoals Armin van Buuren en Sunnery James & Ryan Marciano. 

TOMAN vliegt de hele wereld over voor optredens. Hij heeft al 13 landen mogen aftikken en staat komend weekend te draaien in Mexico. 

Tomorrowland wordt niet het eerste grote festival van Tom. Eerder draaide hij al op Awakenings, STRAFWERK en maakte hij trips naar het buitenland voor grote feesten. De komende maanden zit zijn agenda bomvol met optredens. Een tour naar Bali/ Australië staat ook op de planning. 


Zelf een leuk nieuwsbericht? Whatsapp ons!
Zelf een leuk nieuwsbericht? Whatsapp ons!
Stuur een nieuwsbericht in
Stuur een nieuwsbericht in

Meer nieuws

Politiek vandaag 15:58

Alphen wil regionale invulling Klimaatakkoord iets scherper

De gemeente Alphen aan den Rijn is het eens met de Regionale Energie Strategie (RES) van de Regio Holland Rijnland. Toch willen zowel burgemeester en wethouders als de politieke partijen een aantal aanscherpingen.

Calamiteiten vandaag 14:39

Fietser zwaargewond na aanrijding

Op de Burgemeester Bruins Slotsingel in Alphen heeft er een ongeval plaatsgevonden. Een fietser is hierbij zwaargewond geraakt.

Gemeente vandaag 13:10

Route langs beschermwaardige bomen

Samen met de Bomenstichting heeft Gemeente Alphen aan den Rijn bij 25 oude, bijzondere-, zeldzame-, gedenk- of historisch relevante bomen een bord geplaatst. De bomen staan door onze hele gemeente en zijn verbonden in een route zodat je, bijvoorbeeld op de fiets, alle bomen kunt bezoeken. Op het bordje staat informatie, het plantjaar van de boom en een QR-code naar meer informatie.