Toman
Algemeen

Alphense TOMAN draait op Tomorrowland

Alphenaar Tom Woerdman, beter bekend als TOMAN, staat deze zomer voor het eerst op het wereldberoemde festival Tomorrowland. Twee jaar geleden begon hij zijn carrière bij Wet 'n Wild Beachparty, sindsdien zit zijn carrière als DJ in een stroomversnelling.

Naar aanleiding van zijn optreden bij Wet 'n Wild Beachparty werd hij uitgenodigd door het boekingskantoor David Lewis. Dit kantoor vertegenwoordigt grote artiesten zoals Armin van Buuren en Sunnery James & Ryan Marciano. 

TOMAN vliegt de hele wereld over voor optredens. Hij heeft al 13 landen mogen aftikken en staat komend weekend te draaien in Mexico. 

Tomorrowland wordt niet het eerste grote festival van Tom. Eerder draaide hij al op Awakenings, STRAFWERK en maakte hij trips naar het buitenland voor grote feesten. De komende maanden zit zijn agenda bomvol met optredens. Een tour naar Bali/ Australië staat ook op de planning. 


Zelf een leuk nieuwsbericht? Whatsapp ons!
Stuur een nieuwsbericht in

Meer nieuws

Peutersurvival weer van start
Advertorial Sport vandaag 11:37

Peutersurvival weer van start

Vanaf september start De Thermen2 weer met een twaalfweekse cursus peutersurvival niveau 1. De Thermen2 geeft de cursus om kinderen tussen de 3 en de 4 jaar zelfredzaam te maken mochten zij onverhoopt te water raken.

NK Wakeboarden bij Wet 'n Wild
Sport gisteren 17:04

NK Wakeboarden bij Wet 'n Wild

Dit weekend vindt het NK Wakeboarden plaats bij Wet ’n Wild Wakepark. De beste Nederlandse wakeboarders zullen zich op zaterdag 24 en zondag 25 augustus verzamelen bij Wet ‘n Wild om te strijden om de titel ‘beste wakeboarder van Nederland’.