Alphens

Alphens.nl wordt mediapartner van Vrij & Blij

Alphens.nl en Vrij & Blij festival slaan de handen ineen. Dit jaar is Alphens.nl mediapartner van Vrij & Blij. Dit betekent een samenwerking voor alle communicatie naar de bezoekers toe.

Alphen is een nieuw festival rijker. Op vrijdag 9 en zaterdag 10 juli vindt Vrij & Blij plaats, om te vieren dat alles weer mag. “Als mediapartner van Vrij & Blij verzorgen wij alle communicatie op het gebied van communicatie rondom het evenement. Denk hierbij aan het laatste nieuws over het festival, maar ook de laatste updates met betrekking tot corona en de sneltests”, vertelt Jurre van Eyndhoven, commercieel manager van Alphens.nl.

Vrij & Blij is één van de weinige festivals in Nederland dat in juli plaats zal vinden. Een unicum dus. “En daar zijn we heel trots op”, laat Sander Koppenhol van Vrij & Blij weten. “De kaartverkoop verloopt zeer voorspoedig, ook de animo uit andere steden en dorpen. Mede omdat Vrij & Blij dus één van de eerste én weinige festivals in juli zal zijn.”

Eindelijk weer feesten

Dit jaar wordt bij alle evenementen een sneltest vereist van de bezoekers. Onder die voorwaarde mag Vrij & Blij plaatsvinden zonder restricties op het terrein. “Extra capaciteit is aangevraagd bij de overheid. Samen met Alphens.nl gaan we de bezoekers overtuigen dat deze sneltest heel snel, simpel en veilig gedaan kan worden naar aanloop van het evenement.”

De voorbereidingen zijn in volle gang. De foodtrucks zijn geregeld en het bier zal koud staan. Gerard Joling, Snollebollekes, Thomas Berge en de vele andere artiesten kunnen niet wachten om eindelijk weer eens op te treden. 

De kaartverkoop voor Vrij & Blij is al gestart, dus mochten de heupen na anderhalf jaar nog niet te roestig zijn, koop dan je kaarten op vrij-blij.nl


Heb je een nieuwtje? Whatsapp ons!
Heb je een nieuwtje? Whatsapp ons!
Stuur een nieuwsbericht in
Stuur een nieuwsbericht in

Meer nieuws

Kunst vandaag 16:16

Alphense kunstenaar VijfB tovert oude silo om tot blikvanger

De Alphense kunstenaar Joost Zwanenburg oprichter van VijfB heeft de oude voersilo van Uilen-dierenpark de Paay in Beesd onherkenbaar omgetoverd tot een waanzinnige blikvanger. Op de silo zijn nu prachtige kamelen weiden te zien.

Overige vandaag 15:32

Gezocht: maatjes voor mensen met dementie

Winnie is dit voorjaar dementiemaatje geworden van dhr. Fraterman. Iedere week fietsen of wandelen ze middag samen. Hoewel hij last heeft van dementie bedenkt dhr. Fraterman altijd zelf de tochten. Onderweg vertelt hij haar over vogels in de polders, waar Winnie veel van leert. 

Advertorial Eten en drinken vandaag 14:55

Verhalen uit Champagne: ontdek de champagnestreek bij La Bodega ’87!

Eigenaar Dennis van Veen reed tijdens zijn vakantie langs de Franse wijngaarden en de champagnestreek, waar hij uiteraard een tussenstop maakte. “Als echte wijnliefhebber en eigenaar van een wijnwinkel, voel je je als een kind in een snoepwinkel bij een champagnehuis in Frankrijk.”

Algemeen vandaag 12:04

Rondleidingen over Zwammerdamschepen weer mogelijk

Je kan je weer aanmelden voor een gratis rondleiding over Romeins Zwammerdam, op dinsdagmiddagen! Dit is de locatie waar het Romeinse vrachtschip, dat in Museumpark Archeon ligt, is gevonden.