Algemeen

ARC kan een concurrent afschudden

ARC reist zaterdag voor de tweede keer dit seizoen af naar sportpark De Wolfskamer in Huizen. Daar werd onlangs met 3-0 gewonnen van HSV De Zuidvogels, deze keer is Huizen de tegenstander.

Beide clubs, die dus hetzelfde sportpark delen, degradeerden vorig seizoen uit de Hoofdklasse. Huizen is van plan om meteen terug te keren naar dat niveau en maakt deel uit van de huidige top 8, clubs die allemaal op maximaal vijf punten van de leider staan. En die leider is ARC, dat vier punten meer verzamelde dan de opponent van zaterdag. Winst is voor beide partijen dus van groot belang. Eerder in deze voetbaljaargang was ARC op sportpark Zegersloot veel beter dan de bezoekers, maar het werd uiteindelijk slechts 2-1. Huizen is in de eerste klasse A de club met de minste tegengoals, 17. ARC is tot heden echter de productiefste.

Huizen won op eigen veld slechts twee keer, maar liep ook pas twee keer tegen een nederlaag op. Op sportpark De Wolfskamer bleken AFC en Argon sterker. Van de selectie maakt deel uit Rinaldo O’Niel, die jaren geleden keeper was bij ARC, maar daar nooit echt doorbrak. Ook bij Huizen is hij doorgaans tweede doelman. In ieder geval gaat minstens een van de achtervolgers punten verspelen. Zwaluwen’30 speelt namelijk tegen de nummer 2 DHSC.  


Zelf een leuk nieuwsbericht? Whatsapp ons!
Stuur een nieuwsbericht in

Meer nieuws

MINERVA Polderen
Blog Opinie 23 aug. 2019 19:55

MINERVA Polderen

De provincie Zuid-Holland heeft dan eindelijk ook een nieuwe coalitie. Als een van de laatste in Nederland. Net als elders zijn hier een paar kunststukjes uitgehaald om Forum voor Democratie eruit te houden.